Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 26. 09:23

Az MDF egykori elnöke szerint az UD Zrt.-ügy pártja ellehetetlenítésére ment ki.

Dávid Ibolya az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, az ügyben született első fokú ítélet bizonyítja, hogy alkotmányosan járt el akkor, amikor nyilvánosságra hozta a hangfelvételeket. Az MDF volt elnöke kérdésre elmondta, ma is ugyanígy kellene eljárnia.

Az egykori politikusnő szerint az egész UD Zrt.-ügy az MDF ellehetetlenítését célozta. Mint mondta, nem a végkifejlet a fontos, hanem az eljárás, ami maga volt a büntetés. Szerinte az ügy tanulsága, hogy „ne halj meg, ne láss meg, ne mondj meg semmit”, mert a végén még a bejelentőnek lesz baja. Dávid Ibolya elmondta: meg kell nézni, hogy az ügy érintettjei milyen pozíciókban vannak most. Az egykori MDF-elnök szerint nem ő volt az egyedüli, akit megfigyeltek, és akiről jelentettek fideszes politikusoknak.

Arra egyelőre még nem adott választ, hogy visszatér-e a politikába. Mint fogalmazott, négy éve várt az ítélethirdetésre, de erről csak a végső, jogerős döntés után nyilatkozik majd.

A teljes videót a lenti linken tekinthetik meg.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35896


Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"az egész UD Zrt.-ügy az MDF ellehetetlenítését célozta"

tevedes, a madefet magad jarattad le akkor amikor a legkritikusabb pillanatban tamadtad hatba a jobboldalt. egyebkent meg beke az mdf poraira, halottrol vagy jot vagy semmit.


Demszkijjel, Mesterházyjával meg Somogyival és Bokrossal mutyizott Dávid Ibolyka.


A nyugdíjas rendőrök klubja

Az index cikk egy részéhez:

"Az omnipotens ember

Vasvári bíró érdeklődő ember, ezért alaposan kifaggatta Demetert, miért is gondolta, hogy Horváth információkkal rendelkezhet Laborc külföldi útjairól. Demeter szerint köztudott, hogy a volt NBH-soknak van egy "nyugdíjasklubja" amiben terjednek az infók. "Vagy tudja, vagy nem tudja" - felelte a kérdésre. Demeter más ügyekben is Horváthnál érdeklődött. "Horváth úr miért volt ilyen omnipotens?" - tette fel a kérdést Vasvári bíró, amire Demeter azt felelte, "őt ismertem, hozzá tudtam fordulni".

Vasvári később Horváthot kérdezte a nyugdíjasklubról, de Horváth tagadta ennek létezését. Azt mondta, baráti sörözgetések közben beszélgettek ilyesmiről. Vasvári bíró szerint azért az nem mindennapi, hogy sörözés közben emberek titkosszolgálati főnökök külföldi útjairól beszélgessenek. Mégis, honnan tudtak ilyesmikről, kérdezte, de Horváth erre csak annyit felelt: "nem tudom".

Abban az időben mikor Bencze József lett az országos főkapitány, egy bemutatkozó rádióműsorban beszélt a nyugdíjas rendőrök klubjáról.Rendszeres összejövetelekről beszélt és ez a klub valamilyen szinten nyitott volt a fiatalabbak számára is Azt is mondta, hogy ott szokott találkozni pl. Pintér Sándorral is, akitől sokat tanult.

Szóval nem speciálisan MBH nyugdíjas klub, hanem rendőr nyugdíjas klubról van szó. Ezt emlegették valószínűleg és tudja Horváth is ,hogy mi ez és mi folyt vagy most is mi folyik ott.


Ki akarta lehallgatni Dávid Ibolyáékat

1) belső politikai csoport érdeke
2) belső gazdasági csoport érdeke
3) külső politikai érdek pl amerikai. Akkor az volt a kérdés ,hova mennek a liberális szavazók az SZDSZ szétesése után. Bokros Lajos az MDF-hez pártolt. A konzervatív MDF lesz az új bázis vagy inkább az akkori és azóta is kormányzó amerikai párthoz jobban passzoló formáció
4) külső gazdasági érdek


Az egész ügy arra jó volt , hogy Ibolyáékat szétverjék.
A háttér gazdasági támogatás , ami kialakulóban volt mögöttük hihetetlen gyorsan felszívódott , az SZDSZ-esek mentek az LMP-hez, akiknek R .Field adott egy kis tőkeinjekciót az induláshoz.


a rizs nagyon egészséges, és még művészi hajlamokat is kiélheted vele:))


hát én barátságosabb dologra gondoltam.


az a krumpli:) azt kell körberaknod a tányéron.


vagy csónakot faragni az uborkából, és a krumpliból hajósokat, a rizs lenne a tenger, a rántott hús a sziget. :)


zeller leveleket szurkálunk a husiba:))


érdekes önkifejezési formát választottál. én maradnék a csónaknál, ha nem gond;)))


pl.ráindították Katonát Tarlósra, hogy újabb 4 évig tarthasson az ideggyenge Demszkij rémuralma és amivel az járt.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó