Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 21. 10:49

Szegény Kövér házelnöknek nagyon rossz lehet, hogy ilyen szemét csúnya világ veszi körül.

„Kövér László a magyar Kövér László. Érdes stílusát, kemény kiszólásait mindenki ismeri, de azt még ellenfelei is elismerik róla, hogy a fárasztó félrebeszélés helyett ő ki mondja, amit gondol, még ha az olyan is, amilyen. A fenségest a nevetségestől csak egy Kövér László-i bajusszál választja el egymástól, és ez igaz az őszinte, kemény beszólogatás esetében is. (...)

Szegény Kövér házelnöknek nagyon rossz lehet, hogy ilyen szemét csúnya világ veszi körül, és úgy látszik, kétharmad ide vagy oda, egyre nehezebben bírja. De ha ilyen nehezen viseli, akkor miért nem csinál valami nyugisabb melót? Annyi szép munka van, ráadásul a házelnöki tisztséget sem rombolná ezzel a hisztis nagycsoportos viselkedéssel.’

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35732


Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ádámka! Ki kellene már cserélni a pelenkát, mert kissé szaglik! Értem én, hogy akkor fizet a Hírszerző, ha megvan a heti/napi szösszenet, de azért nem egészen mindegy, milyen színvonalon. Ez dedós lett.


A reakcióm a benyomásaimat tükrözi. Sok elgondolkodnivalót nem találtam a cikkben, ellenben süt belőle az izzadságszag, hogy írni kellene már valamit, hát jobb híján mossuk le Kövért. Megérzésekkel nehéz vitatkozni, de próbálja meg. Egyébként pedig szeretném, ha ez a jobb sorsra érdemes fiatalember (smalladam) nem aprózná el magát ilyen kis viccesnek szánt cikkecskékkel.
Kövér stílusával kapcsolatban részben egyet is érthetünk, ha megszólít, nem a stílusa miatt fogok hallgatni rá.


"A cikk jóval összeszedettebbnek és érvelőnek tűnik."

Csak szavak egymás mellett. Összetett? Érvelő? Naneeee!


Még mindig nem érti. Nem az zavar,ha szóvá teszik, hanem a megszólalás minősége (ahogy Kövérnélis.)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó