Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 2. 18:44

Jávor Benedek szerint a kormánypártok megbuktak az általuk oly sokszor hangoztatott erkölcsi próbán.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35012


19 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Jávor az lmp újdonsült hajóágyúja. Szégyen, hogy a kupacon ilyen karakterü diákok is tanulhattak, mivel minimus morális és erkölcsi tartás nem tudott ráragadni.


Már megint az LMP? Komolyan? Kicsit sokat szerepelnek mostanság...

Válaszok:
öszödibeszéd | 2012. április 2. 19:45

Próbálkozik a kis szarvasarcú..


Már kenik szét a trutyit. Azt amit ők kavartak a fidesz ellen, de az országra hullott.

Válaszok:
azaz? | 2012. április 2. 19:48

Egyetértek, majd ha 1,6 milliós szavazótáboruk lesz, na akkor pakoljátok fel ide széltében-hosszában őket, mandisok!
Nem kérünk ennyit a mütyürpártból!!!


Mai mérleg:
(+) lemondott.

(-) utolsó lélegzetéig hazudott, Istent, hazát emlegetve. (ez csak jogilag nem ocsmány esküszegés, tenném hozzá.)

(-) a teljes kormánypárti népség felállva, vastapssal üdvözölte.
--Lázár "tiszteletre méltónak tartja, hogy megküzd a becsületéért" , ebben "barátként, de politikusként is mögötte áll".
--Harrach szerint "erkölcsi nagyságról tett tanúságot" (Ugye, értjük??? ERKÖLCSI NAGYSÁG, X+1 totális ignoranciát sugárzó, végighazudott interjú után, és kizárólag MIUTÁN minden kötél szakadt és még a normálisabb jobboldali közösség is érzékelte a dolog vállalhatatlanságát.)

SENKI nem fogta fel a kormány közelében (a pozícióban lévőkre mondom), senki nem vallotta be, vállalja nyíltan az ügy valódi mibenlétét, amely ügy nem egy dolgozat szakmai részleteiről szól, hanem EMBERI viselkedésről, tartásról, és a jelen kurzus kedvelt témájáról, az ERKÖLCSRŐL szól. Nem, ők ezt nem látják problémásnak. Nem, folytatták és folytatják a kenegetést. Egyetlen egy beismerésre, megbánásra utaló jel nélkül.(!)

Ez kérem - jellemrajz.

NB: e kormány magát Isten kegyelméből regnálónak, az IGAZSÁG, a HELYES, a JÓ, és az ERKÖLCSÖS (NEM csak a hatékony, sikeres, népszerű, stb!) kormányzás egyedüli képviselőjének tartja. E kormány miniszterelnök-helyettese keresztet vet a választási eredmény hallatán. E kormány

Kérem jobboldali honfitársainkat, akik szavazatának köszönhetően ezek az emberek ott vannak, ahol, és esélyt kapnak az ország irányítására és az emberek gondolkodásának orientálására; és akik közül sokan rendszerint pont a HELYES, a JÓ, és az ERKÖLCSÖS hívószavak segítségével magyarázzák politikai választásukat, hogy fentieken gondolkodjanak el. Legalább elméleti szinten.
Szavazni ettől nyilván senki nem fog máshogyan legközelebb; és szerintem sem ez volt a legmeghatározóbb ügye a kormánynak (messze nem). De akinek nem csak egy hangzatos, ünnepnapokra tartogatott üres valami a konzervatív/polgári/keresztény értékrend, az - szerintem helyesen - általában nem fogadhatja el, hogy az országot szükségszerűen erkölcsi hulla, agresszív és arrogáns ripacsok kell hogy irányítsák, akik persze közben előszeretettel prédikálnak is a helyes útról és az erkölcsről, és magukat megtévesztő módon államférfiaknak nevezik.
És ha azt is mondjuk, hogy "dehát a politika", meg "dehát mindenhol így megy", akkor még egyszer: önök/ti viszont, mint erkölcsileg és politikailag szabad és tán aktív emberek, viszont rendelkezt(/n)ek a szabadsággal - én szerintem egyben kötelességgel - hogy ezeket a dolgokat értékalapon átgondoljá(to)k, ha más nem, egy őszinte sóhajtás erejéig. Köszi.

Abban is bízom, hogy gondolkodó polgártársaink megértik, miért kifejezetten haszontalan, helytelen, kínos és káros, ha ezt az ügyet exkomcsi miniszterelnökök, nemzetközi finánckémek és valamiféle megengedően csalópárti korszellem felelmlegetésével próbálják feloldani - magukat komolynak és tudatosnak tekintő emberek.

Zárjunk pozitívan:
(+) elég szép idő volt ma:)


Az ellenzéknek ma lett vége. A közharag egyre inkább a koncon tort ülő, kisstílű nyavalyások ellen fordul. Kár volt ezt végigcsinálnotok, patkányok.

Válaszok:
Sebaj Tóbiás | 2012. április 2. 20:22

Az LMP gáz párt, ennek ellenére itt Jávornak igaza van.


Szerintem felejtsd el a jóslást, mint műfajt. Amit te az elmúlt napokban összehordtál a blogodon, az egytől egyig NEM jött be.


Ez roppant frappáns visszavágás volt.
Mond csak , tudod te hogy a Fideszben hány buzi van ? Nem felvonulós színesgatyás, hanem olyan, akinek egyébként felesége (nő) és gyermekei vannak. Kíváncsi vagy ?

Válaszok:
butapesti | 2012. április 2. 21:05

A liberálisok létezése, az egyes szülő, kettes szülő, gender, stb. Ez az egész emberi faj szégyene.


Úgy látom szeretnél egy fideszes buzival ágyba bújni. Sajnos ilyen kevés van, a Fideszbe az egészséges emberek mennek.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó