Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 2. 18:07

Egészen elképesztőnek tartaná Molnár Csaba DK-s politikus, ha Kövér László lenne az államfő. A DK-s politikus Sólyom Lászlót azonban méltónak tartja a köztársasági elnöki pozícióra.

Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke, a rendkívüli helyzetre való tekintettel nem napirend előtt, hanem Schmitt Pál napirend előtti felszólalását követően tartotta meg sajtótájékoztatóját. Kérdésre válaszolva ismertette a DK álláspontját Sólyom László, illetve Kövér László jelöltségéről, illetve az ismét felmerült közvetlen köztársasági elnök választásról.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35008


Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


A beszélő robot újra megszólal, mit programoztak most bele Kötcsén???


De van. Csak az nem vállal ilyesmit.


Megülte a gyomrát az, hogy Kövér a pulpitusról leszól nekik, mivel olyan ordenárén viselkedtek Schmitt Pál beszéde alatt.

Nem tudom szó szerint, de valami olyat, hogy azok itt a baoldalamon akik most megzavarták a KE beszédét a meghívott vendégeikkel és morálról és nem morálról beszéltek, azok az Ő morálja szerint nem ülhetnének most a parlamentben.


megy a tatikázás...ha alaklmatlanabb, akkor talán csakazért is őt jelölik...


"Egészen elképesztőnek tartaná Molnár Csaba DK-s politikus...."

Szerintem, meg nagyon sokan ebben az országnak azt tartjuk TELJESEN ELKÉPESZTŐNEK, hogy a "dekások" még egyáltalán mernek megszólalni! Hiába ahol rinocérosz bőrt viselnek az arcukon ott könnyű!!!


Molnár kilakoltat? Miről van szó, lemaradtam valamiről?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó