Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. március 30. 21:35

Boratban az az egyik humorforrás, hogy jön a buta keleti nyugatra, és nem érti az itteni világot. Na, most nálunk ezt az elnök komolyan is megcsinálja.

„Schmitt Pálról eddig is sokan azt gondolták, hogy egy vicces bohóc. De amiket ebben az interjúban összehordott például a saját dolgozatáról, - hogy Georgievtől »idézte a legtöbbet«, meg a felhasznált irodalom közkincs volt, meg, hogy nem volt elég idézőjel - abból az derül ki, hogy az ország első emberének, a törvények aláírójának, nemzetközi képviselőnknek halvány gőze sincs. Nem érti mi a probléma, nem érti, mi baj a dolgozatával, nem érti a szöveget, amit a bizottság megírt a dolgozatáról, nem érti ezt az egészet. Boratban, a kazah újságíróban, Sacha Baron Cohen figurájában az az egyik humorforrás, hogy jön a buta keleti nyugatra, és nem érti az itteni világot. Na most nálunk ezt az elnök komolyan is megcsinálja. Gratulálunk!”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/34894

Beérkezett trackbackekÖsszesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó