Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2011. október 19. 10:27

Megkezdődött az Örs vezér téren az Árkád bevásárlóközpont továbbépítése. A 80 millió eurós beruházás 2013-ra készül el a tervek szerint, és 20 ezer négyzetméter kiadható terület lesz benne. A két épület összekötésével ez lesz a legnagyobb hazai pláza.

A tervek szerint 2013-ban elkészül az Örs vezér téren található Árkád üzletközpont második épülete, ami 20 ezer négyzetméter kiadható területtel bővíti a plázát. Az Árkád 2 megépítése után felújítják a már most is működő épületet. Az Árkád és az Árkád 2 együtt a legnagyobb magyarországi bevásárlóközpont lesz.

A beruházásért a német Otto család tulajdonában álló ECE Projektmanagement Kft. felel, finanszírozó partnere a Deutsche Bank. Az ECE érdekeltségébe tartozik a budapestin kívül a nemrég megnyílt szegedi, a győri és a pécsi Árkád, illetve a debreceni Fórum bevásárlóközpont is, írja a Világgazdaság.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/27611


Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Azt nem értem mondjuk - megnézve a műholdas felvételen a helyszínt - hogy melyik irányba kívánják továbbépíteni?

A kereszteződés túloldalán ott a metró, meg a BKV épület. Átellenben lakótelep. Másik oldalt meg a HÉV, a Sugár, meg az IKEA (meg szintén lakótelep). A jelenlegi épület mögött megintcsak lakótelep. Hova fog ez elférni???

Továbbá, igencsak kíváncsi vagyok arra, mekkora tényleges vásárlói igény van ezekre az újabbnál újabb plázákra. Ennyire jól megy a magyar embernek, hogy ekkora lett hirtelen a fizetőképes kereslet?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó