Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2011. október 19. 10:27

Megkezdődött az Örs vezér téren az Árkád bevásárlóközpont továbbépítése. A 80 millió eurós beruházás 2013-ra készül el a tervek szerint, és 20 ezer négyzetméter kiadható terület lesz benne. A két épület összekötésével ez lesz a legnagyobb hazai pláza.

A tervek szerint 2013-ban elkészül az Örs vezér téren található Árkád üzletközpont második épülete, ami 20 ezer négyzetméter kiadható területtel bővíti a plázát. Az Árkád 2 megépítése után felújítják a már most is működő épületet. Az Árkád és az Árkád 2 együtt a legnagyobb magyarországi bevásárlóközpont lesz.

A beruházásért a német Otto család tulajdonában álló ECE Projektmanagement Kft. felel, finanszírozó partnere a Deutsche Bank. Az ECE érdekeltségébe tartozik a budapestin kívül a nemrég megnyílt szegedi, a győri és a pécsi Árkád, illetve a debreceni Fórum bevásárlóközpont is, írja a Világgazdaság.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/27611


18 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Betiltani!

Válaszok:
tmonk | 2011. október 19. 12:04

"Válaszd az életet, válaszd a munkát, válaszd a karriert, válaszd a rohadt nagy TV-t! Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD-lejátszókat és elemes konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást, válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt, válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat! Válassz szabadidőruhát és hozzá illő sporttáskát, válassz egy három szobás lakosztályt részletre egy ócska sorházban! Válassz DIY-t, és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy! Terülj el egy fotelban, és nézd a lélekölő, agypusztító TV-s kvízjátékokat! Tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel! Válaszd a végén a rothadást! Pisálj utoljára egy szánalmas otthonban, élj pusztán zavaró körülményként rohadék kölykeid számára, akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd! Válaszd a jövőt, válaszd az életet! "

Válaszok:
citizen queen | 2011. október 19. 15:09

Hát majd keményen nem mész oda!


A lájkolok hadilábon állnak az iróniával :)


Ki a faszom fogja ott a pénzét költeni, most komolyan? Évek óta semmilyen plázában nem voltam már.


inkább a kva 2es metrót kötnék össze a hévvel, ha már szét kell bszni az Örs vezér teret.


Új pláza?
Mennyit kapott tapló elvtárs az engedélyért?


Azt nem értem mondjuk - megnézve a műholdas felvételen a helyszínt - hogy melyik irányba kívánják továbbépíteni?

A kereszteződés túloldalán ott a metró, meg a BKV épület. Átellenben lakótelep. Másik oldalt meg a HÉV, a Sugár, meg az IKEA (meg szintén lakótelep). A jelenlegi épület mögött megintcsak lakótelep. Hova fog ez elférni???

Továbbá, igencsak kíváncsi vagyok arra, mekkora tényleges vásárlói igény van ezekre az újabbnál újabb plázákra. Ennyire jól megy a magyar embernek, hogy ekkora lett hirtelen a fizetőképes kereslet?


Mi a fenének kell egy újabb pláza Pestre? Nincs még elég?! Európai főváros akarunk lenni, vagy a plázák földje, sok fogyasztó-zombival?


Jaj, ez de király! (Meg a film is.)Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó