Casus belli

2011. szeptember 10. 11:11

Háromezer ártatlan embert gyilkolt meg az erőszak egyik legalantasabb megnyilvánulása, a terrorizmus.

2011. szeptember 10. 11:11
Zord Gábor László
MNO

„Holnap emlékezik meg a világ az Egyesült Államok ellen 2001. szeptember 11-én elkövetett támadások tizedik évfordulójáról. Bármit is gondoljunk a példátlanul összetett és pusztító merényletekről vagy az azóta történtekről, két dolog bizonyos: aznap New Yorkban, Washingtonban és Pennsylvaniában csaknem háromezer ártatlan embert gyilkolt meg az erőszak egyik legalantasabb megnyilvánulása, a terrorizmus; a tragikus esemény korunk történelmének fordulópontjaként követelt helyet magának, s mint ilyen, nagyban megváltoztatta életünket. Nem is lehetünk tudatában annak, hogy mennyire.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2011. szeptember 11. 09:55
A nyomorult tűzoltók nem a terrorizmus áldozatai, hanem azokéi, akik beküldték őket a mértani precizitással lerobbantott tornyokba!
tevevanegypupu
2011. szeptember 10. 18:26
A II. vilaghaboruban az angolok szinte azonnal megfejtettek a nemetek titkos jeleit, de nem szoltak rola senkinek, hogy az uzeneteket fogni tudjak. Sajat honfitarsaikat is hagytak meghalni ezert..Vegifegyverek utan kutattak Irakban, nem talaltak, de keszitettek rola "dokumentumokat", allamfok hazudtak, hogy ezek a vegyifegyverek leteznek. Szoval eleg sok mindent el lehet kepzelni a ket toronnyal kapcsolatban is..
Aldo Raine hadnagy
2011. szeptember 10. 16:32
Jó ez a bejegyzés.Olyan mint a légypapír. Idegyűlt az összes paranoiás elmebeteg, és egymást túllicitálva találják ki a összeesküvéselméleteket.
SBI
2011. szeptember 10. 13:00
Meddig kell még eltűrni, hogy ez a hivatalos, nagyon logikátlan ostoba maszlag legyen a magyarországi államvallás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik