Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2011. augusztus 26. 07:14

A főpolgármester interjút adott a Magyar Nemzetnek, amelyben többek között szó esett a 4-es metró 2014-es átadásáról és a BKV-vezérigazgató bírósági ügyeiről is. Tarlós István leszögezte: akkor marad posztján, ha az önkormányzati törvény nem fogja megszüntetni hatásköreit.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere a Magyar Nemzetnek adott interjújában leszögezte: „a fővárosra nézve előnytelen szerződés korrekciója alapján 2013 végén, de legkésőbb 2014 elején Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen átadhatjuk a 4-es metró első szakaszát”.

A politikus ugyanakkor távozna a  főváros éléről, amennyiben a készülő önkormányzati és fővárosi törvény megszünteti a hatásköreit. „Ha a jogszabályban nem nullázzák le mozgásteremet, akkor szívesen csinálom, viszont »kinevezett főpolgármester« nem leszek” - magyarázta Tarlós István..

Az interjúban szó esik Kocsis Istvánról is, akit a főpolgármester nem kívánt megvédeni, ám egyelőre a BKV-vezérigazgató felmentése sincs napirenden. „Nem vonzó számomra, ha hirtelen ráugranak csapatostul valakire, mert úgy vélem, amíg tényszerűen be nem bizonyosodik, hogy bármi is Kocsis István terhére róható, és amíg a BKV ügyeiben nem érintett, addig nincs ok rá, hogy felmentsem” - fejtette ki a főpolgármester.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/25294


Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"vagy győz a sok tetű kis egópöcs fidesznyik nyomorult és kiharcolja magának hogy megtartsa előjogait m a mutyi lehetőségeket .."

a mutyit a pártközpontból szervezik, nincsenek erős helytartók. (talán ez alól egy-két kivétel van, pl. Kósa.)


Nem értem, mi a bajod. Orbán Viktor személyesen választotta ki őt, mint ahogy mind a 176 egyéni listás képviselőt is, amikor Felcsútra hívta őket audienciára.

Tarlósnak egyébként az a szerepe, hogy fideszes létére a függetlent játssza, így keltve rokonszenvet a baloladli/lmp-s, szavazókban is. ennek a politikának a jegyében pedig jó sok segget fényesre kell nyalni. Ez történt demszkivel is, természetesen Tarlós által.


Jah, Tarlós nem nagyon él a prolihergelés szokásos eszközeivel.


Azért ilyenkor tényszerűen ismerjük el mind a ketten, hogy szánalmas vagy, és óvodás szintet produkálsz.

"-Orbán szereti a cselédeket.
-De a Gabi íííííííííííssss!!!!"

Vitatkozz az eredeti állítással, vagy adjál neki igazat, de ezt a dedót jó lenne már befejezni.


Nem hallottad még? A részvétel a fontos, nem a győzelem. A legnagyobb bukás, ha meg sem méretteted magad.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó