Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

Két kicsi legó
2011. március 13. 19:10

Iveta Radičová kormánya Robert Ficoéval szemben nem politikai tőkét kíván kovácsolni a magyar kisebbség által, nem támadja, hanem igyekszik megoldani a problémáit, ezért érezhetően javult a két fél viszonya, mondta Bugár Béla, a szlovákiai Híd-Most párt elnöke vasárnap.

Már nemcsak Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, hanem a szlovák kormánykoalíció egyik pártjának elnöke, Bugár Béla is pozitívan nyilatkozott a szlovák-magyar viszonyról. A Híd-Most első embere szerint bár vannak nézeteltérések, de sokkal rendezettebb a jobbközép kormányok viszonya, mint a baloldali Fico- és Gyurcsány-kormányok idején volt. Szerinte ennek az egyik jele a Magyarországgal kötendő bilaterális szerződés is, amellyel megoldanák a kettős állampolgárság problémáját is.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/19302


Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Jellegzetes politikai kijelentés a Bugáré, nem kell komolyan venni. Hogy szünne a magyarellenesség Szlovákiában, amikor Magyarország is tele van balliberális magyarellenesekkel.
Egyszer már megvonták a polgárjogot az ezer éve ott élő magyroktól,most azzal fenyegetőznek, újra megvonják tőlük.Orbánnak is ezt kellene tenni, leghamarabb Heller Ágnessel kellen kezdeniHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó