Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2011. február 11. 09:59

Gaskó Istvánnak, a Liga Szakszervezetek elnökének nem tetszik az az időszak, ami az Orbán-kormány alatt telt el - nyilatkozta az ATV-nek.

Gaskó István szerint tarthatatlan, hogy a kormányzat visszamenőlegesen hoz törvényeket, elveszi az emberek megtakarítását és nem kéri ki sem a társadalom, sem pedig a szakszervezetek véleményét. Gaskó úgy véli: a kormány eddigi legsúlyosabb döntése az egykulcsos adórendszer bevezetése volt, hiszen csökkent az emberek fizetése, és sokak 6-9 százalékos reálkereset-csökkenést könyvelhettek el az első hónapban.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/18234


14 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Akasztják a hóhért.
Megérdemli.


Mintha valami érdekeltsége lett volna az MNYP-k körül.
Persze, hogy nem tetszik.


Nem sok pozitívum sült ki eddig a fidesz kormányzásából (szerintem) de az azért egyszerűen fantasztikus, hogy az ilyen férgek mint Gaskó meg Éger szenvednek.


Vajon ki fizeti a Gaskó havi millkáit, honnan kapja a fizetést? És vajon mennyi az a havi fizetés? Majd ha ezekre választ kapunk, akkor megmondjuk, kell-e szakszervezet, vagy csak azért vannak, hogy élősködjenek rajtunk!


Jaj de jó, hogy pofára esett ez az undorító Gaskó. Éveken át ekézte a szocikat, most tartaná a markát a jutalomért, de szerencsére Viktorék pont leszarják őt.


Na, akkor lehet bízni, hogy jó úton halad a kormány. Már ha Gaskó Úrnak nem tetszik:)

Válaszok:
gentry | 2011. február 11. 11:10

Ezzel a logikával az előző kormányok is jó úton haladtak, mert Gaskó elvtársnak (ne nevezzük már úrnak ezt a kibüszkült prolit) az sem tetszett. :)


Rossz segget nyalt az elmúlt években.Az alcsúti géniusz átverte. Őt is.


Puha vagy Pifti!!! ):=)


Gaskónak nem tetszik az Orbán kormány, nekem meg nem tetszenek a magyar szakszervezetek. A monopol cégek tulkapásaira hogyan reagálnak? Sehogy ! Ők csak politikai tényezők szeretnének lenni.


Mint a Csaba László közgazdász.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó