Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2010. szeptember 6. 18:22

A miniszterelnök-helyettest is meghívták egy vasárnapi zsinagóga-avatásra. Mint az az Index videójából kiderül: kezet fogni azonban többen nem voltak hajlandóak vele.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/12635


66 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ennyit érdemel.

Válaszok:
gillag74 | 2010. szeptember 7. 12:38

Átnéztek rajta mint az üvegen,ezt érdemelte minek ment oda,örüljön,hogy nem köpködték meg mint az utálatos képet.


A taplóság felekezetfüggetlen.


Úgy látom ti nem a szemeteknek hisztek, hanem annak amit szeretnének veletek elhitetni.
Nézzétek már még egyszer a felvételt!! Én ezt fordítva látom. Semjén nem állt fel kezet fogni!!!!!!!!

Válaszok:
butapesti | 2010. szeptember 6. 22:14
drienovác | 2010. szeptember 7. 09:33

Ez a szöveg és a kivágott 3 másodperc ismét csak provokáció...Egy zsidó ortodox főrabbi sosem néz át egy más vallást képviselő vezetőn,pláne,ha a más vallást képviselőt magát,mint vendéget hívtak meg...és viszont...én így hiszem..

Válaszok:
szeekely | 2010. szeptember 7. 01:02

Nem fogtak vele kezet? Tragédia. Még jó, hogy Semjén nem nő, mert az inex akkor pláne nagyot alkotott volna. (Mivel nővel nem fog vallásos zsidó kezet, de erről Ájem Mónika tudna beszélni ...) Sőt, a királynő a kesztyűjét is baszik levenni kézfogás előtt. Hogy mik vannak! :)

Amúgy, a vallásos zsidók alapból nem feltétlenül fognak kezet nem zsidó férfiakkal. Ahogy a pápa se kezel le fűvel-fával.

Hol van az már, hogy anno a kézfogást is tk. ők találták ki, mely egyfajta aláírásnak felelt meg/biznisz!

Válaszok:
Para Celsus | 2010. szeptember 7. 07:39

Szerintem ez irto udvariatlan volt toluk.....Eloszor is ok hivtak meg ,masodszor pedig a magyar kormanytol most kaptak egy csomo penzt ......


Magyarországnak voltak boldog szép időszakai és voltak nagyon rossz időszakai is. Itt amióta Magyarország létezik éltek,élnek zsidók...ezt gondolatébresztőnek szántam ..az pedig,aki ezt a torzó provokatív és manipulatív 3 gennyes másodpercet feltette, annak üzenem,hogy ha ma jót is alszol, holnap már fájni fog....megosztó nyomorult senki...


Azért írtam.
Megengedem, hogy személyes tapasztalatok árnyalhatják a képet.


Hazudsz náci.

"Az épület kizárólag magánadományokból és önkéntes munkával kerül újult meg"

semjénzsolti meg örülhet hogy bárhova meghívják ebben az országban.Az anyján kívül mindenki utálja.

Válaszok:
dada | 2010. szeptember 7. 04:27

Te aztán még a nácik közül is a primitívebb fajtából való vagy.
Ledózerolni egy klasszicista műemléket...gratulálok.Pont az ilyen sötét,tudatlan,erőszakos,Magyarország múltját nem ismerő és nem tisztelő gyökerek miatt mint te,tart itt ez az ország.Csak a rombolás,erőszak.Azt sem tudod mit beszélsz te nyomoronc náci.

Válaszok:
drkovax | 2010. szeptember 7. 14:19
drkovax | 2010. szeptember 7. 14:19

miloka! Jól látod. Semjénnek fogalma sem volt mikor ki jön be, és látva, hogy mások felálltak a tiszteletére neki is illett volna, legalább felállni. Egyébként üldögélő embernek én sem szeretek kezet nyújtani. Úgy illik, hogy felállunk és úgy köszönünk. (Kivéve, ha bottal jár, vagy beteg az illető aki csak ülve tud köszönni.)
Vagyis a filmen épp Semjén volt aki 3 embert is elengedett maga előtt és nem állt fel a többiekkel üdvözölni őket.


ez a cikk egy k*rvanagy túlzás, miért kéne a semjénnek minden emberrel kezetfognia a zsinagógában, és miért kéne mindenkinek kezet nyújtani neki??? elég nagy gáz, hogy a mandiner.hu, amit mindennap olvasok, egy ilyen jelentéktelen helyzetből feszültséget próbál generálni. ez amolyan kurucinfós/népszavás tempó.

Válaszok:
nemértem | 2010. szeptember 6. 23:30

ja és amúgy ha észrevennétek, a semjén mellett ülő zsidó férfi sem köszön az első beérkezőnek... na vajon miért? ja, mert nem ismerik egymást?! ennyit erről a videóról...


mégis miért kötelező köszönni egy miniszterelnök-helyettesnek? ha látod a templomban mondjuk bármelyik parlamenti képviselőt (a tűrhetőség határán belül), akkor köszönsz neki? tudod te is hogy nem. kár ezen rágódni

Válaszok:
butapesti | 2010. szeptember 7. 09:21

Milyen neoklasszicista?A buta náci mindenedet. A neoklasszicizmus Magyarországon a XIX.sz végétől használatos megjelölés,ez az épület viszont az 1820-as években épült,ezt még klasszicista stílusúnak hívjuk.


Semjennek addig nem kellett volna zsido kalapot a fejere tennie, amig a rabbik nem csokolnak kezet a romai papanak es nem terdelnek le a Szuzanya elott. Valamit valamiert...


Beszéltél anyjával,vagy csak találgatsz?


"Amúgy, a vallásos zsidók alapból nem feltétlenül fognak kezet nem zsidó férfiakkal. Ahogy a pápa se kezel le fűvel-fával."

Nem azért, de van NÉMI különbség a pápa és egy mezei izraelita között...
Egyébként a zsidó a "legrasszistább" vallás. Olvasd csak el, mit ír a Talmud (a hivatalos kiadás, nem a Luzsénszky-féle!) a "pogányokról".

Válaszok:
kamasuka | 2010. szeptember 7. 09:27

Nem csak a zsidók néznek át rajta.


Valóban: Bemegy az ember egy templomba akkor nem ő köszön, hanem az ott lévők üdvözlik őt. Ez is ősi udvariassági szabály.
Amúgy a meghívottságról: Azért mert meghívnak valakit az ott épp úgy köteles a többi meghívottat üdvözölni, mint a jelenlevők. Egy minisztert volt alkalmam megfigyelni, még az átkosban. Mellesleg ennek az embernek történelemkönyvben lesz a neve. Ha meghívott, behívott valakit (még a saját beosztottjai közül is) akkor felállt, kilépett a nagyméretű asztala mögül és kezet nyújtott. Olyan nem volt, hogy ülve fogadjon bárkit is. Hangsúlyozom, ez abban a szocnyalizmusban ahol az illemet nem tanították a pártvezetőknek.


Apád fasza proli, meg a kurva anyád barom!


Olvass utána, hogy tőlük indult ...


Most itt Semjéről volt szó. A Pápát és a királynőt azért tettem be, hogy láthatóvá váljék, hogy mibe is tudna belekötni a ballib média, ha adnának nekik felületet.

OFF:

A Pápánál jár Kádár János és küldöttsége.
Kádár menne a pápához, már-már megszólítaná, mire egy hang hátulról (talán Lázár János?): KÉZCSÓK! KÉZCSÓK!
Mire Kádár: Kezit csókolom.

Válaszok:
butapesti | 2010. szeptember 7. 09:51

pontosan, többször is "intelligensen" ülve maradt, amikor a mellette lévő, őt meghívó rabbi a jobboldaláról felpattant, üdvözlendő az éppen érkezőt, sőt, a baloldalán ülő rabbikülsejű is felugrott... nem tudom, az érkezőnek mit kellett volna csinálnia
mondjuk, még sosem láttam zsinagóga avatót, fogalmam nincs, mik a viselkedési normák

Válaszok:
butapesti | 2010. szeptember 7. 09:54

II. János Pál pápánál egy gyurcsány nevezetű miniszterelnök járt aki a kilinccsel a kezében berobogott. Azután elkezdte győzködni a pápa őszentségét. Őszentsége, aki tökéletesen tisztában volt a látogatója kilétét illetően csöndesen elnézett valamerre. Biztos arra gondolt, hogy Krisztus egyháza ennél komolyabb támadásokat is kibírt, és ezt a párperces audienciát valahogy ő is kibírja.


Azért van protokollfőnöke egy miniszternek is (Nemcsak a miniszterelnök helyettesnek) hogy elmagyarázza a főnökének: Ilyen alkalmakkor milyen ruhában kell odamenni és hogyan kell viselkedni.

Válaszok:
drienovác | 2010. szeptember 7. 10:49

Megérdemli a fidesz. Azóta nem szeretem a narancsos társaságot, amióta elkezdtek nyalni a zsidóknak. Ennyit értek el vele.


Amúgyis, katolikus ember ne járjon pogány templomokba...


Te is annyira vagy intelligens, mint amennyire a hozzászólásaidból kitűnik! Semennyire! Erre nagyon büszke lehetsz!


azért biztos vannak homályos pontok, pl mit keres egy gój a zsinagógában, és hogy kell vele viselkedni, ha betelepedik a rabbik közé?

egyébként a díszvendég szokott később érkezni, és őt szokás bemutatni mindenkinek, aki számít, persze, ha gój az illető, az más...

ő meg azt hozott ki a dolgoból, amit bírt... neki is megvannak a korlátai

persze, ha nagy szakállal és kalappal álcázták volna, lehet, másképp viselkedtek volna vele... ki tudja?


Hát ez óriási volt! Tömjén Zsolti megkapta, amit érdemelt.


naszóval:

Semjén egy tuskóagyú, jenzen és Kündü szarházi stílusánál pedig továbbra sincs lejjebb, DE:

ami a videón látható, az a modortalan tahó parasztság mintapéldája.

szégyellje magát az is, aki csinálta és az is, aki itt röhögve helyesli azt.


És ezek után tiszteljük,és toleráljuk őket?A LoMPosok vezetőivel biztosan kezet ráztak volna Kohn bácsiék!


a hivatalos tudósítás vége se semmi

http://index.hu/video/2010/09/..

Válaszok:
gillag74 | 2010. szeptember 7. 12:52

Lehet hogy bennem van a hiba,de egyszerűen nem tudom végignézni.Különben nem láttam egy felvételen sem a Schiffert,ezért szombaton biztos picsán rúgják és megkérdezik tőle:Hol jártál,nem szégyenled magad?


biztos voltam benne, hogy nem cáfolsz rám.


Tisztelettel kérem a moderátort, hogy ezen a topikon nagyszámban előforduló antiszemita megnyilvánulásokat törölni szíveskedjenek!


Na öregem, most épp a saját szinteden vitatkozol ...


Na öregem, most épp a saját szinteden vitatkozol ...


úgyse zsidóztak még le soha. mostmár ezt is megéltem. buta vagy kisfiam, és nem szeretném, hogy a továbbiakban is elcseszd a fórum színvonalát, elég ritkán tudsz valami értelmeset kipréselni magadból.


Bocsi,nem értem ,mi lenne az a hurutty? Vagy ez valami zsargon?


Semjén Zsolt is zsidó keleti (ashkenázi) származású. Csak rá kell nézni. Dehát rabbi Saul is csak egyszer fordult pált: apostolos Paulus-ra. A pesti zsidók is tudják ezt, hátha még rabbik.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó