Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

A Magyar Nemzet információi szerint a Demokratikus Koalíció akár még el is tudná fogadni a szocialisták előválasztási javaslatát, de erősen szkeptikusak, hogy az megvalósulhat-e: jórészt éppen a kisebb pártok miatt.

19

Szijjártó Péter antidemokratikusnak és hibásnak nevezte, hogy az amerikai külpolitika a liberalizmus leple alatt megpróbál más országokat kioktatni. Indoklása szerint a magyar kormánynak nincsenek ellenére a liberális értékek, csak a demokrácia exportja. A magyar külügyminiszter a bécsi Die Pressének adott interjút.
16

3,4 milliárd vissza nem térítendő állami támogatást kapott a PR-Telecom, az a szigethalmi székhelyű szolgáltató, amely december elsején bejelentette: januártól kiveszi csomagjából többek között a Hír TV-t is, és inkább a Vajna-tévéket meg pornót sugároz.
19

Titkos jelentést készített az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), amelyben arra jutott, hogy Oroszország Donald Trump győzelme érdekében avatkozott be az elnökválasztásba - jelentette péntek késő este a The Washington Post.
6

7

25 éves az EU
112

2

Délszláv csörte
10

6

Mattel észre tért
1

26

104

22


3
142

1

12

Kinyitott Eplény
1

6

Westworld
6

24

Élet, irodalom
54

6

8
A Donald éve
4

3


34


13

26


74

10
19

9

5

25

A kormány sem elégedett azzal, amit az oktatásban tett eddig, mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az ATV-ben.

12

Horváth Balázs dokumentumfilmje Geriről szól, aki karácsonyra egy pisztolyt kért a faterjától. A faterja ránézett és megígérte, hogy megszerzi neki. Egy film a dizájnerdrogok poklából.

8

Britney Spears Toxic című dalát énekelte a popénekesnő Madonna, miközben a háttérben Trump-ellenes szövegek és grafikák tűntek fel.

55

Századik születésnapját ünnepli ma Kirk Douglas, Hollywood legendás színésze.

1

John Glenn volt az első amerikai, aki körberepülte a Földet, mindezidáig ő a legidősebb is, aki a világűrben járt. 95 évesen érte a halál.

A Trónok harca karakterei sokkal csúnyábbak a könyvben, mint a sorozatban. A Looper most megmutatja, mennyire.

7

Hogyan épül fel a médiakasztrendszer? Fontos lehet a Való Világ, az X-Faktor és Pumped Gabó a politika szempontjából? Gulyás Márton szerint igen.

43

Itt az új Pókember-film első előzetese, benne egy csomó poénnal és Vasemberrel.

2

Novák Kristóf most megjelent dokumentumfilmjében felépülő kábítószerfüggő mesél az életéről, a függőséggel való küzdelméről gyermekkortól napjainkig.

1

Egyelőre bizonytalan, ki lesz Renzi utódja, de nem kizárt az előrehozott választás, és még az sem, hogy újra őt kéri fel kormányfőnek az olasz államfő.

5

A 6,5-es erősségű szerdai földmozgásnál a térségben legutóbb csak a 2004-es volt nagyobb, amely akkor hatalmas szökőárral is járt.

Két ír fickó megvitatja, hova utazzanak ebben a forrongó 2016-os évben a világban. Terror erre, zikavírus arra, drágaság amarra... hova lehet menni most?

1

Az LFG.hu bukkant rá ezekre a csodás, lengyel népmesék alapján készült rövidfilmekre, amelyekhez van angol felirat is.

Hadházy Ákos szerint az ügyészség nem működik megfelelően, nem ítélik el a korrupt politikusokat.

53

Az állami borászati cég helyett Mészáros Lőrinc cége palackozta át az 1956-os évjáratú borokat. Ám mivel a Dereszla Pincészet ingyen vállalta a munkát, arról csak szóbeli megállapodás született.

16

A pakisztáni légitársaságot már 2007-ben tiltólistára tette az EU, mert nem tartotta megfelelőnek a repülés biztonságát.

4

1941. december 7-én csapott le Japán váratlanul az amerikaiak Pearl Harbori támaszpontjára. Hetvenöt évvel a támadás után megemlékezéseket tartottak.

7

Nem tudni, mi volt Vona Gábor névváltoztatási motivációja, de találgatni lehet – nyilatkozta Lánczi Tamás vezető elemző a TV2-nek.

69

A gyümölcsléüzem országszerte értékesítette termékeit, amelyek minőségmegőrzési idejét többször is növelte a gyártás kezdete óta a dokumentumok szerint.

6