Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Progresszivizmus után

A klasszikus liberalizmus mára nemzetek fölötti progresszivizmussá, radikális ideológiává alakult, ami eltorzította a liberális alapokon nyugvó világrendet John Fonte, az amerikai konzervatív Hudson Institute vezetője szerint. A Budapesten előadó Fonte ugyanakkor úgy látja: mára mind a politikában, mind a szellemi életben megjelentek a progresszivisták kihívói, akik a hagyományos nyugati életmód és világ védelmezői lettek. Erre viszont a hisztéria a válasz.

2

Eltáv
A címben szereplő mondatot egy „félre ne értsék amit mondok, de” kíséretében Martonyi János ex-külügyminiszternek sikerült elsütnie egy konferencián, amit az ELTE ÁJK-n rendeztek a Brexitről. Martonyi mellett felszólalt Navracsics Tibor uniós biztos is, aki a Mandiner kérdésére elárulta, miért nem szólalt meg az Európai Bizottság a Brexit kampányban. Tudósításunk.
4

Diplomácia
Levélben köszönte meg Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke Orbán Viktor üzenetét, melyet januári elnöki eskütétele alkalmából írt – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken az MTI-vel.
7


Független vizsgálóbírók fognak eljárni és az esetleges vádemelésről dönteni Francois Fillon francia konzervatív elnökjelölt ügyében.

12

Boldogság, kutatás
30

Változatok nemzettudatra
19

Konzervatív nézőpont
120

10

NOlimpia
3

Stop
133


Új SZDSZ
40

6

1
2

13

14

6

BP28
24

161

61

Majd, valamikor
15

20

Visszaléptünk
43
82


1


2


64

11

38

10
2

Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom alapítója szerint a pályázat lefújása után nem a Momentumot, hanem a kormányt kell elővenni.

89

Fürjes Balázs szerint a Dagály-uszoda első látványterve csak blöff volt, ezt maga ismerte el az ATV-ben.

23

Saját jellemzése szerint „tudományos” riportot készített a TV2 Tények arról, miért imádják a nők a focistákat.

29

„Marine egy hamis feminista” – kiáltozta a félmeztelen Femen-aktivista egy párizsi konferencián a Nemzeti Front elnökének és elnökjelöltjének felszólalása alatt, de a biztonsági őrök gyorsan reagáltak, és kivitték a teremből.

42

Dél-Szudánban százezrek vannak közvetlen életveszélyben az éhezés miatt, főleg gyerekek.

10

Az isztambuli egyezmény ratifikálása ellen tüntettek: szerintük az egyezmény diszkriminálja a családon belüli erőszak férfi elszenvedőit.

5

Videóval köszönt be az identitárius, új jobboldali nézeteket képviselő Identitesz mozgalom.

73

Nem nézték jó szemmel a körülöttük röpködő drónt egy északnyugat-kínai vadaspark szibériai tigrisei, és rátámadtak a repülő objektumra.

Pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy néhány kopasz alak megakadályozta az MSZP-s Nyakó Istvánt, hogy elsőként adja be népszavazási kezdeményezését a vasárnapi boltzárral kapcsolatban.

21

Fekete-Győr András azt reméli, hogy az emberek mostantól zsigerileg véleményt akarnak majd nyilvánítani, Fürjes Balázs szerint helyes döntés született, Gundel-Takács Gábor pedig a 2028-as olimpiában reménykedik.

41

Egy amerikai-szomáli kettős állampolgárt választottak meg Szomália elnökévé.

5

Felkerült a netre egy négy perces prológus az Alien: Covenanthoz, amit Ridley Scott rendezett.

3

Donald Trump megszünteti az iskolákban kötelező transznemű wc-kről szóló szabályozást.

Épp az olimpiarendezésről vitatkozott Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Fürjes Balázs kormánybiztos, az olimpiai pályázat felelőse, mikor megérkezett a hír, hogy Budapest visszalép a pályázástól.

2

A Momentum elnöke és a Budapesti Olimpiáért Mozgalom elnöke sem szeretné, hogy visszavonják az olimpiai pályázatot.

65

Hiába mondta azt a NÉBIH, hogy a multik jobbat adnak ugyanazon márkanév alatt az osztrák fogyasztóknak, az Index újságírói vagy nem éreztek lényegi különbséget vagy a magyar verziót tartották finomabbnak.

81

A Saul fia főszereplője ma is halottakat mosdatásából él New York-ban, Hollywood nem érdekli, a Biblia annál inkább.

39

A Kúria jogerős döntést hozott arról, hogy országos népszavazás nem, csak budapesti lehet az olimpiáról – ismételte el Kósa Lajos.

8

Ilham Alijev azeri elnök saját feleségét jelölte első alelnöknek, aki így lényegében helyetteseként tevékenykedik majd.

10

Dopeman után egy újabb civil jelölt, egy evangélikus jelölt is bejelentkezett, hogy indulna a megüresedett józsefvárosi önkormányzati képviselői posztért.

3