Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Valenta László

Nem csak Kubatov Gábornak írt levelet Vizoviczki László, miután előzetes letartóztatásba került 2012-ben, hanem Pintér Sándor belügyminiszter akkori politikai főtanácsadójának, Valenta Lászlónak is – derül ki a Mandiner birtokába került ügyészségi kihallgatási jegyzőkönyvből. Ebben az is szerepel, hogy Valenta Vizoviczki levelét továbbította a Nemzeti Védelmi Szolgálatnak.

5

Jogállam
A miniszterelnök szerint politikai értelemben nincs jelentősége annak, milyen lesz a részvétel a vasárnapi kvótanépszavazáson, inkább érzelmileg van jelentősége annak, hogy érvényes lesz-e a referendum. Orbán Viktor a Katolikus Rádiónak adott interjúban azt ígérte: a népszavazás nem valaminek a vége lesz, hanem valaminek a kezdete: ha megvan az eredménye, akkor „hamuba sült pogácsát tesz a tarisznyájába” és elindul Brüsszelbe.
vezérkomment: Kiss Brigitta
28

Kvótanépszavazás
Ha a népszavazás érvénytelen lesz, akkor győzni fog Magyarország, mert onnantól már senkinek nem áll érdekében gyűlöletkampányt folytatni, hiszen világosan látszik, hogy az nem működik – mondta el közös sajtótájékoztatóján Molnár Csaba és Ujhelyi István. A DK-s és az MSZP-s EP-képviselő szerint a baloldal tíz éve várt győzelme lenne a referendum érvénytelensége.
99

Konferencia
Nem csak egy politikussal szemben nem számítunk pernyerésre, de még a szomszédunkkal szemben sem nagyon, és ha egymásban jobban bízunk, akkor kevesebbet pereskedünk – hangzott el az MTA Jogtudományi Intézetében tartott konferencián, ahol a magyar lakosság jogtudatáról szóló kutatási eredményeket ismertették. Az is kiderült, hogy komoly összefüggés van a magyarságtudat és az adófizetési hajlandóság között. Tudósításunk.
2

Újratemetés
1

Jereváni rádió
7

15

1


73

Kvótanépszavazás
121

4

Vidám vasárnap
14

72

3
13

1

7

Budapest Ritmo


22

38

1

86

19
5

13

12

3

37

3

45

17

3

20
5


38

26

14

A kormányfő a TV2-nek adott interjúban a vasárnapi népszavazás kapcsán azt mondta: ha a nemek többségben lesznek, akkor az elegendő, hogy tovább tudják folytatni a küzdelmet Magyarország megvédéséért.

1

A DK elnöke az ATV-ben mesélt Orbánnal és Putyinnal való viszonyáról is. Elmondta, hogy bár az orosz elnök korábban felhívta szülinapja alkalmából, ma már nem tartják a kapcsolatot.

98

Ma pofonegyszerű, 32 éve viszont hihetetlenül bonyolult volt elektronikus levelet küldeni.

2

Nem tartja olyan nagyon durva dolognak Kocsis Máté, hogy önkormányzati és minisztériumi alkalmazottak munkaidőben az október 2-i népszavazáson való részvétel mellett kampányolnak.

26

A TASZ és a Helsinki Bizottság a Kossuth téren élethű urnák és szavazófülkék segítségével mutatták be: nem is olyan nehéz érvénytelenül szavazni.

96

Bashar Al Jaafari, Szíria ENSZ-nagykövete csak gúnyos nevetéssel válaszolt egy újságíró kérdésére, miszerint ők bombáztak-e le két aleppói kórházat.

7

A szeptember 11-i merénylet áldozatainak hozzátartozói mostantól beperelhetik Szaúd-Arábiát. Az erről hozott törvényt Barack Obama megvétózta, de a szenátusi többség ezt most felülírta.

2

Itt a Harry Potter-előzményfilm utolsó előzetese. Novemberben lesz a remekmű bemutatója.

A Fidelitas fiataljai szabadon szeretnének alterek, hipszterek, vagy akár rockerek lenni, ezért szavaznak nemmel október 2-án.

21

„Túlzás nélkül, Budapest a világ egyik legszebb városa” – írja egy külföldi turista, aki Budapest mellett a 2016-os Szigetet is összefoglalta 12 másodpercben.

Négyperces infovideót tett közzé a kvótareferendumról a Századvég Alapítvány.

25

A kvótareferendumon szavazzunk nemmel az otthonunkért – ezzel a szlogennel buzdítja voksolásra a Szerbiában élő magyarokat a Vajdasági Magyar Szövetség.

7

Az Iszlám Állam robbantott a körúton – mondja a hvg-nek az utca embere. A támadás helyszínén élő hajléktalan ismerőse biztos benne, hogy arabok követték el a terrortámadást.

48

Folytatódnak a kegyetlen bombázások Aleppóban, miközben a civileknek nincs hová elbújniuk. Már csak a halált várják – mondja egy önkéntes mentőalakulat vezetője.

33

Látványos videón mutatta be bolygóközi utazásra vonatkozó terveit a SpaceX.

5

Az MTK videójában a csapatot láthatjuk fotózkodni, a háttérben pedig büszkén magaslik az új, bombabiztos stadion.

8

Gyurcsány Ferenc az Orbán-rendszer bukását vizionálja, de nem indulna miniszterelnöknek.

210

A szír kormányerők végső szárazföldi offenzívát indítottak a felkelők által irányított Aleppó ellen.

5

Nagyon egyszerű kérdést tett fel az Index a kormánypárti képviselőknek: mi lesz a népszavazás következménye? Ők azonban vagy nem tudták, vagy nem akarták megmondani.

38

Papp Réka Kinga szeptemberben még elképzelhetetlennek tartotta, hogy terroristák legyenek a menekültek között. Minden ezzel kapcsolatos felvetést összeesküvés-elméletnek titulált. Sajnos tévesen.

4