404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Brüsszelből Vas megyébe

Mi motivál egy fiatal, világlátott jogászt, hogy a magyar vidéken építsen karriert? Egyáltalán, mivel foglalkozik egy megyei jegyző? Ezekről beszélgettünk Balázsy Péterrel, a Mathias Corvinus Collegium egykori hallgatójával, a Vas Megyei Önkormányzat vezetőjével, akit nemrég az Év Fiatal Vezetőjének választottak állami kategóriában.

6

A csehországi választáson győztes ANO mozgalom április 10-ig kizárólag a Cseh Szociáldemokrata Párttal tárgyal egy koalíciós kormány létrehozásáról, amit a kommunisták is támogatnának.

9

Kovács Zoltán szerint a „Soros-szervezetek” meg nem engedett eszközökkel, politikai legitimáció nélkül folytatnak politikai akciókat, de most „a berlini helytartó lebukott”.

17
Szkripal-ügy

Theresa May kijelentette: kiutasításokkal leépítik a nagy-britanniai orosz kémhálózatot, és nem fogják tűrni az orosz akciózásokat brit földön. Moszkva válaszul szintén kiutasításokról döntött.

18

Szél Bernadett, az LMP kormányfőjelöltje elmondta: mindent megtesz egy teljes ellenzéki egyeztetés megszervezésére, ezért találkozik vasárnap Gyurcsány Ferenccel és Karácsony Gergellyel, hétfőn pedig Vona Gáborral. LMP-s párttársa, Ungár Péter lemondásra szólította fel Szita Károlyt.

66

Az oktatás színvonalára hivatkozva támadta meg a nagybányai magyar iskolát Cătălin Cherecheș – közölte pénteken a Főtér.

27

Orbán régóta gyűlöli Budapestet, ott árt neki, ahol tud, Tarlós István főpolgármester pedig kiszolgálja – hangzott el az MSZP-Párbeszéd szombati rendezvényén, ahol fővárosi programjukat ismertették.

95

Március 31-ig vetethetik magukat nyilvántartásba a választás napján külföldön tartózkodó, szavazni kívánó magyar állampolgárok. Közülük eddig közel 30 ezren jelezték választási szándékukat.

2
Orosz körkép

Elnököt választ Oroszország vasárnap. Bár a győztes kilétét már most könnyű megjósolni, a jelöltek között számos érdekes figurát találunk az offshore-bankszámlákat nyitó burzsoá kommunistától az olcsó vodkaboltokat ígérő Zsirinovszkijig.

Magyarországon az élet ritmusa sokkal kiegyensúlyozottabb, az árak pedig hihetetlenül alacsonyak – mondják holland bevándorlók az Algemeen Dagbladnak. A holland ingatlanos szerint kuncsaftjai „többé már nem bírják a tömeges muszlim bevándorlást”. A magyarok munkamoráljával azonban még vannak gondjaik.

15
Elégtétel

A Jobbik elnöke szerint a miniszterelnök méltatlanná vált arra, hogy Magyarországot vezesse, miután a nemzeti ünnepen megfenyegette a magyar embereket.

194

Bár az előkészületeket minden eddiginél több nehézség és provokáció kísérte, kuriózum, hogy ennyien vettek részt rajta – jelentette ki a CÖF szóvivője Kiskörén.

16
Évente

Orbán Viktor szerint a kerítés képes arra, hogy fizikai erőszak nélkül is megvédje Magyarországot.

24
NGO-k

Az izraeli Jerusalem Post hangfelvétel alapján mutatja be, hogyan lobbizott a civil törvény ellen Dénes Balázs, a Soros-alapítványból induló Civil Liberties Union for Europe elnöke nemzetközi szinten. Dénes Balázs elismerte és megerősítette kijelentéseit: ő nem lát problémát a tevékenységében.

201
Modern família

Mintegy egymillió ember, a magyar társadalom 10 százaléka él egyszülős családban, mégis alig esik szó róluk és problémáikról a nyilvánosságban. Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány nekik szeretne segíteni sokszínű tanácsadással és egy most nyíló, egyedülálló családsegítő központtal. Riportunk.

4

A Scotland Yard pénteken bejelentette, hogy gyilkosságként kezeli Nyikolaj Gluskov halálát.

2
A nyomásgyakorlás vége?

A meggyőzés útján kell előrelépni az Európai Unió új menekültügyi rendszere felé – mondta Angela Merkel német kancellár Berlinben

57

Sokkolónak és megbocsáthatatlannak minősítette a Kreml szóvivője, hogy Boris Johnson brit külügyminiszter a Szkripal-üggyel összefüggésben szóba hozta Vlagyimir Putyin orosz elnök nevét.

7

A lány még arra is hajlandó volt párjáért, hogy fejkendőt viseljen, de nemrégiben megismerkedett egy másik fiúval – írta a Bild.

Feszültség

Az ungvári Magyar Főkonzulátus azt közölte: ezekben a napokban nem tanácsos Kárpátaljára utaznia magyaroknak, különösen nem a Vereckei hágóra.

27
háló&puding
Legkevesebb 14 ember fulladt meg szombatra virradóan az Égei-tengerben.
Országszerte mínusz fokok és havazás várható.
4
A kilencvenegy évesen elhunyt üzletember vagyonát 11 084 milliárd forintra becsülték.
1
Tommy Robinson Cottbusban járt, és kérdőre vonta a német újságírókat a migrációval kapcsolatban.
2
A Bild szerint egy afgán menedékkérő akart üvöltözve Angela Merkelhez szaladni.
Az IMF idén öt százalékos román gazdasági növekedésre számít.
7
Beregszászban ismeretlenek megrongáltak több magyar rendszámú autót.
30
Oroszország a Hold-programra és a Mars tanulmányozására készül.
6
A csili-vili, ámde rendszeresen beázó négyes metró csöpögésfelfogó vödreit örökíti meg egy tumblr blogger.
1
De mit takar mindez? Mutatjuk! Izgi!
3
Látott már elsőáldozó-ruha inspirálta menyasszonyi ruhát?
13
A 70 éves Larry Kudlow veszi át Gary Cohn tisztségét.
A szólás- és sajtószabadságért aggódnak a csehek.
62
Vitapartnerei elnyomták, belé fojtották a szót.
8
A bőség zavara: huszonhárom pártlista szerepel a lapon.
38
Meg fognak lepődni!
4
A magyarok a középmezőnyben vannak.
20
A két cég túl erőszakos volt.
Meghalt Stephen Hawking világhírű elméleti fizikus.
Az „embertelen” magyar oktatásról beszélgetett Vekerdy Tamás és Kálmán Olga.
128
Eltüntette a Facebook a svédországi bevándorlásról szóló videót.
84
Rendszeresen küldenek egymásnak apró figyelmességeket a politikusok.
2
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom játékos világrekord-kísérletre hívta a magyar családokat.
2
Túrót akart venni belőle a vásárban.
Vajon át tud-e kelni Gabi, Detti, Andris, Feri, Ági, Geri és Peti a folyón?
3
Még egy pápa sem volt ennyire megosztó saját egyházán belül.
56
Elbocsátották James Levine sztárkarmestert a Metropolitan Operából.
1
Az innovációhoz a szabad piac nem elég.
1