Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Játék

A vasárnapi népszavazás előtti hajrában az eddigiekhez hasonlóan továbbra sem a válaszok aránya a fő kérdés, hiszen borítékolhatjuk, hogy a Nem szavazatok lesznek többségben, hanem az, hogyan alakul a részvétel. Olvasói tippjátékot hirdetünk. A legpontosabb becslőt a Mandiner egy igazi német négercsókkal jutalmazza meg!

5

Pince, erőszak
Pincében tartott fogva egy 17 éves helyi lányt egy 29 éves szír menedékkérő az ausztriai Wiener Neudorfban, s a gyanú szerint szexuálisan is zaklatta áldozatát. Gyorsan elkapták, de ugyanilyen gyorsan szabadon is engedték az elkövetőt. A Szabadságpárt helyi képviselője botrányt kiált.
vezérkomment: Stumpf András
19

Megvette a Pannon Lapok Társaságát a Mediaworks. A felvásárlással létrejött új PLT-Mediaworks csoport tizenkét megyében ad ki megyei napilapot, három országos napilapot, valamint számos magazint és hírportált.
9

Pénteken 16 óráig kérhetik a választópolgárok, hogy lakcímükhöz tartozó szavazókör helyett máshol voksolhassanak a vasárnapi kvótanépszavazáson.
4

Tudomány
1

vezérkomment: Bukovics Martin
59

Keleti a tömeg, de nyugatra tart
24

13

Valenta László
9

30


Jogállam
vezérkomment: Kiss Brigitta
36

Kvótanépszavazás
153

Konferencia
3

Újratemetés
1
Jereváni rádió
7

18

1


75

Kvótanépszavazás
129

4

14

76

3
15

1

722

38

1

86

19
5

14

12

3

37

Romanek Etelka esztergomi polgármester szerint az esztergomiak nem szeretnék, hogy békés városukba a brüsszeli bürokraták a megkérdezésük nélkül migráncsokat telepítsenek.

6

Megzsarolta egy ismert kormányközeli vállalkozó – állítja a Jobbik frakcióvezetője, aki ennek kapcsán úgy fogalmazott: Simicskának igaza volt, „ezek tényleg g*cik”.

63

Egyre több atrocitás éri az iszlám vallás magyarországi követőit az utóbbi időben, ezért a Magyar Iszlám Közösség Orbán Viktorhoz fordult, hogy védelmet kérjen tőle.

52

Vicces videóban magyarázza el a berlini tömegközlekedési vállalat, miért kerül az éves bérlet havi részlete 60,66 euróba. Teli szájas hangosbemondás, késéssorsolás, ajtózárás-szimulátor!

Trump 1998-ban az akkor érvénybe lévő embargó ellenére piackutatást végzett Kubában. Trump szóvivője útján elismerte a 68 ezer dolláros tranzakció tényét, de hangsúlyozta: ez nem befektetés volt.

3

A kormányfő a TV2-nek adott interjúban a vasárnapi népszavazás kapcsán azt mondta: ha a nemek többségben lesznek, akkor az elegendő, hogy tovább tudják folytatni a küzdelmet Magyarország megvédéséért.

15

A TASZ és a Helsinki Bizottság a Kossuth téren élethű urnák és szavazófülkék segítségével mutatták be: nem is olyan nehéz érvénytelenül szavazni.

109

Nem tartja olyan nagyon durva dolognak Kocsis Máté, hogy önkormányzati és minisztériumi alkalmazottak munkaidőben az október 2-i népszavazáson való részvétel mellett kampányolnak.

29

A DK elnöke az ATV-ben mesélt Orbánnal és Putyinnal való viszonyáról is. Elmondta, hogy bár az orosz elnök korábban felhívta szülinapja alkalmából, ma már nem tartják a kapcsolatot.

107

Ma pofonegyszerű, 32 éve viszont hihetetlenül bonyolult volt elektronikus levelet küldeni.

2

Bashar Al Jaafari, Szíria ENSZ-nagykövete csak gúnyos nevetéssel válaszolt egy újságíró kérdésére, miszerint ők bombáztak-e le két aleppói kórházat.

7

A szeptember 11-i merénylet áldozatainak hozzátartozói mostantól beperelhetik Szaúd-Arábiát. Az erről hozott törvényt Barack Obama megvétózta, de a szenátusi többség ezt most felülírta.

2

Itt a Harry Potter-előzményfilm utolsó előzetese. Novemberben lesz a remekmű bemutatója.

A Fidelitas fiataljai szabadon szeretnének alterek, hipszterek, vagy akár rockerek lenni, ezért szavaznak nemmel október 2-án.

21

„Túlzás nélkül, Budapest a világ egyik legszebb városa” – írja egy külföldi turista, aki Budapest mellett a 2016-os Szigetet is összefoglalta 12 másodpercben.

Négyperces infovideót tett közzé a kvótareferendumról a Századvég Alapítvány.

25

A kvótareferendumon szavazzunk nemmel az otthonunkért – ezzel a szlogennel buzdítja voksolásra a Szerbiában élő magyarokat a Vajdasági Magyar Szövetség.

7

Az Iszlám Állam robbantott a körúton – mondja a hvg-nek az utca embere. A támadás helyszínén élő hajléktalan ismerőse biztos benne, hogy arabok követték el a terrortámadást.

48

Folytatódnak a kegyetlen bombázások Aleppóban, miközben a civileknek nincs hová elbújniuk. Már csak a halált várják – mondja egy önkéntes mentőalakulat vezetője.

33

Látványos videón mutatta be bolygóközi utazásra vonatkozó terveit a SpaceX.

5