404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Napi Soros

Sorost államfőnek kijáró külsőségek között fogadják, nyíltan képviselik az érdekeit, támogatják a migránspolitikáját – állítja Rogán Antal. Mindez az mutatja számára, hogy az EU központjában is komoly befolyást szerzett Soros György.

7
Párhuzamos univerzumok

Az MSZP, a Jobbik, a Liberálisok és a DK egyetértenek abban, hogy Orbán Viktor vereséget szenvedett Brüsszelben az Európai Néppárt elnökségi ülésén.

83
EPP

Az Európai Néppárt brüsszeli csúcstalálkozóján sikerült megvédeni Magyarország álláspontját – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, a Nagy-Britannia tervezett kiválása után az Európai Unióban maradó tagállamok rendkívüli csúcstalálkozóját követően. Azt is kijelentette, hogy Magyarországnak senki sem szabhat feltételeket.

34
Brexit

A Brexit-tárgyalások első szakasza arra irányul majd, hogy a lehető legnagyobb jogbiztonságot nyújtsa a polgárok, a vállalkozások, az érdekelt felek és a nemzetközi partnerek részére az EU-ból való brit kilépés azonnali hatásaival szemben. Orbán Viktor miniszterelnök úgy értékelte, hogy a magyar érdekeknek megfelelő álláspont született.

4
A pártelnökségre koncentrálna

Juhász Péter, az Együtt elnöke lemondott a belvárosi önkormányzati képviselőségről, és inkább pártelnöki feladataira kíván fókuszálni a jövőben.

91

A Fidesz-KDNP azt követeli, hogy árulják el, miről tárgyalt Soros György két napon át titokban az Európai Unió legfontosabb vezetőivel. A nemzeti konzultáció a kormányzat szerint arról szól, hogy Magyarország nem enged semmilyen külső nyomásnak.

9
Barát a Fehér Házban

1983 óta Donald Trump az első hivatalban lévő amerikai elnök, aki részt vett és fel is szólalt a Nemzeti Lőfegyver Szövetség éves országos konvencióján. Megerősítette a fegyverlobbi támogatását, egészen pontosan azt mondta: „van egy igaz barátotok a Fehér Házban”. Trump egyébként beszélt arról is, hogy indulni akar a 2020-as elnökválasztáson, ahol szerinte „Pocahontas”, vagyis az indinán származású Elizabeth Warren lesz az ellenfele.

15

Az Európai Néppárt ülése végére minden résztvevőnek világossá vált, hogy Magyarországnak az EU-ban, a Fidesznek az Európai Néppártban a helye – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szombaton Brüsszelben az ülést követően.

26
Ukrán háború

Előzetes egyeztetés nélkül kezdett orosz nyelvű szónoklatba egy orosz diplomata a budapesti Uránia moziban.

30
Indiában

Sorozatunk előző alanya, Ivanova Daniela Németh Orsinak adta tovább a szót, aki látássérült. Orsi nemcsak csinos, de írásaiból egyértelműen kiderül, hogy nagyon logikusan gondolkodó, tudatosan élő, széles látókörű és életvidám. Amikor pedig beszél, egyszerűen lebilincselő. Akadálymentesítésről, egyetemes tervezésről, munkáról, sportról, és sok minden másról beszélgettünk. Interjúnk.

2
Drill, baby, drill

Trump elnök bejelentette: „ma levesszük a rövid pórázról az amerikai energiatermelést, és megnyitjuk az utat az energetikai iparban megteremtendő több ezernyi, jól fizetett munkahely előtt is”.

12
Költségvetési csalás

Költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt hét év börtönre ítélték Vizoviczki Lászlót, a budapesti éjszakai élet korábbi urát. Más perek is folynak még ellene.

1
Francia elnökválasztás

„Egyes országok a szociális és fiskális különbségekkel játszanak az Európai Unión belül, ami megsértése az Európai Unió elveinek” – mondta Emmanuel Macron francia centrista, szociálliberális elnökjelölt.

122
Diplomácia

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint észre kell venni, hogy az Európai Unió biztonsága Törökország stabilitásával kezdődik.

18

A nemzeti konzultációhoz kapcsolódva országjárást indít a kormánypárt.

23
„A terroristákat meg kell alázni”

„Abszolút esély van arra, hogy nagy-nagy konfliktusba torkolljon a válság Észak-Koreával, de inkább békés megoldás kell” – jelentette ki Donald Trump a Reuters hírügynökségnek adott exkluzív interjújában. Az amerikai elnök szerint ugyanakkor az ISIS terroristáit meg kell alázni.

9
„Népszavazás lesz Franciaországért vagy ellene”

„Ez az elnökválasztás referendum, Franciaországért vagy ellene” – mondta Marine Le Pen a Nizzában tartott csütörtöki nagygyűlésén. a francia elnökválasztás szuverenista jelöltje ugyanakkor így fogalmazott: „a globalizáció itt van. Nem is tagadom, hogy meg akarom szelídíteni”.

5
„Magyarország áll a tárgyalások elébe”

A kerítésrendszer – amelyet pénteken adnak át – bármilyen embertömeg feltartóztatására alkalmas, gyakorlatilag nem lehet áthatolni rajta – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Kossuth rádió pénteki műsorában.

18
Lex CEU

Az Európai Néppárt vezetősége arra fogja kérni Orbán Viktort szombaton, hogy az Európai Bizottság kifogásainak megfelelően változtassa meg a lex CEU-t még a Brüsszel által adott egy hónapos határidőn belül. Erről a Néppárt szóvivője nyilatkozott a Bruxinfónak.

67
Látogatás

Kovács Zoltán találkozott néhány kongresszusi képviselővel, újságírókkal, agytrösztökkel, háttérintézményekkel, de látogatást tett az amerikai kongresszus információbázisát működtető kutatószolgálatnál is. A kormányszóvivő mindenhol tájékoztatást adott a magyar kormány politikájáról. Kovács szerint kezdeményezőbbnek kell lenniük: nem elég a nagykövetségekhez eljuttatniuk az információkat, hanem be kell menniük a médiumok szerkesztőségeibe is.

4
háló&puding
Hogy rendeljen egy kólát.
3
Brüsszel, Soros, migránsok vs Buda, Tihany, Eger. Itt az új nemzeti konzultációs videó.
19
„Szokás szerint Emmanuel Goldsteinnek, a Nép Ellenségének arca villant fel a teleképen.”
16
Óriássá változott Hosszú Katinkával promózzák a szervezők a júliusi budapesti vizes világbajnokságot.
14
A rák elleni küzdelemben a tudósok többféle irányt követnek.
1
A DIGI Sport műsorvezetője a MOB egyik elnökjelöltje kapcsán poénkodott Sorossal, de a korcsolyaszövetség elnökeként jelen lévő Kósa komolyan vette a felvetést.
3
A csecsen férfiről kiderült, hogy hontalan, és évek óta papírok nélkül, jogellenesen tartózkodik Magyarországon.
1
Soros Györgyöt „Amerikában kellene lelövetni”, a migránsokkal kapcsolatban „igaza a Viktornak is, de ez is átmegy korrupt dolgokba”. Remek riport az Abcúgon.
34
Drogot és csempészett cigit találtak a magyar kamionosnál, aki Calais-nál az út mentén gyalogló migránsokra húzta a kormányát.
9
Pele, ébresztő! címmel indult el pénteken az Év emlőse országos programsorozat.
1
Megharagudtak az ország tervezett NATO-csatlakozása miatt.
5
A vancouveri TED konferencián debütált a Prezi kiterjesztett valóságra épülő koncepciója, a Prezi AR.
4
27
Gréczy Zsolt DK-szóvivő szerint az MSZP megalázta a kormányváltásért küzdő pártokat, így őket is.
68
Ha nem tartják a határidőt, a román kormány felbontja a szerződést, közölte a lassan dolgozó autópályaépítővel a román szállításügyi miniszter.
2
Állatbűnözés: idén eddig 90 juhot öltek meg a farkasok és medvék Hargita megyében.
1
Segíteni szeretnék a fiatalok munkaerőpiaci versenyképességét.
Nemcsak szépséges, egyben borvidék is: videót forgattak a Pilis lábainál fekvő Kesztölcről.
Úgy kapott nulla voksot az egyik szavazókörben a Munkáspárt jelöltje a józsefvárosi időközin, hogy Thürmer Gyula amúgy ott lakik.
1
Összefogtak, hogy poharanként 1000 forint alatt kínálhassanak egy könnyed, gyümölcsös kékfrankost. Neve is lett neki.
2
Az elektronikus tintával működő szerkezet szembemegy az okosórákkal.
2
Ewan McGregorral tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról.
2
Leborult egy sörszállító kamion rakománya Budapesten, az M0-s felhajtó közelében.
„Szokásos és tipikus kettős beszéd, maszatolás, kétszínű politika” – így jellemezte a miniszterelnök brüsszeli beszédét a Jobbik elnöke.
140
Egyszerre jelent meg Macron és Le Pen is annak az amerikai cégnek a franciaországi gyáránál, amit a tervek szerint bezárnak és Lengyelországba költöztetnek.
3
Sikerült reprodukálni az anyaméhben lévő környezetet és a méhlepény funkcióit.
2
Egy győri lakótelepi játszótérre kiragasztott levélben a környékbeliek azon háborognak, hogy gyerekek érkeznek a játszótérre és hangoskodnak.
15
A UKIP volt vezetője arra szólította fel Orbánt: csatlakozzon a Brexit-klubhoz, és hagyja az EU-t, „ezt a nonszenszt” maga mögött.
10