Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

A Nyugat terméke

Manapság nem szokás emlegetni, hogy a kommunizmus a „a Nyugat szellemi termékeke”, mely végül nekünk, közép-európaiaknak lett az osztályrészünk – mondta Orbán Viktor a kommunizmus áldozataira emlékezve szombaton. A miniszterelnök szerint az EU még manapság is vonakodik elismerni a kommunizmus bűneit.

18

Helyi alapanyagokból kínálna alternatívát a part menti hekknek és lángosnak, emellett kifejezetten fájlalja, hogy tiltott a halászat a Balatonon. Bezerics Dániel a lehető legtöbb balatoni strandon ott szeretne lenni franchise-alapon működő új vállalkozásával, a cél érdekében a Kishableányból is kiszállt.
1

Rendszerváltások
Lehet-e orvosolni Trianont? Mik voltak a függetlenné vált magyar külpolitika prioritásai? Előbb a szomszédállamokkal szembeni gesztusokra vagy rögtön a határokon túli magyar politikai szerveződések támogatására volt szükség? És végül a lényeg: sikeresnek tekinthető-e mindez? Ezekről a kérdésekről volt szó Jeszenszky Géza, történész, diplomata legújabb kötetének bemutatóján.
2


Az Együtt szerint 2018 tavaszán le lehet váltani a Fideszt. Szigetvári Viktor szombati sajtótájékoztatóján elmondta: az a párt, amelyik lemond a kormányváltásról, az Orbán Viktornak szolgáltatja ki újabb négy évre az országot.
12

Kitiltás
9

Progresszivizmus után
5

Eltáv
9

Diplomácia
10


18

Boldogság, kutatás
38

Változatok nemzettudatra
22

Konzervatív nézőpont
126

11

NOlimpia
3
Stop
144


Új SZDSZ
45

7

1

3

14

15

7

BP28
24
162

61

Majd, valamikor
16

20

Visszaléptünk
43

82


1


2

Egy fidelitasos fiatal Mécs János vidékről szóló írásával próbálta zavarba hozni a Momentum vezetőit a mozgalom szegedi fórumán.

59

Donald Trump úgy látja, az amerikaiak a terrorizmus miatt kerülik el Párizst, a francia külügyminiszter ugyanakkor leszögezte: tavaly 3 és fél millió amerikai turista járt az országukban.

Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom alapítója szerint a pályázat lefújása után nem a Momentumot, hanem a kormányt kell elővenni.

104

Fürjes Balázs szerint a Dagály-uszoda első látványterve csak blöff volt, ezt maga ismerte el az ATV-ben.

31

Saját jellemzése szerint „tudományos” riportot készített a TV2 Tények arról, miért imádják a nők a focistákat.

37

„Marine egy hamis feminista” – kiáltozta a félmeztelen Femen-aktivista egy párizsi konferencián a Nemzeti Front elnökének és elnökjelöltjének felszólalása alatt, de a biztonsági őrök gyorsan reagáltak, és kivitték a teremből.

47

Dél-Szudánban százezrek vannak közvetlen életveszélyben az éhezés miatt, főleg gyerekek.

12

Az isztambuli egyezmény ratifikálása ellen tüntettek: szerintük az egyezmény diszkriminálja a családon belüli erőszak férfi elszenvedőit.

5

Videóval köszönt be az identitárius, új jobboldali nézeteket képviselő Identitesz mozgalom.

74

Nem nézték jó szemmel a körülöttük röpködő drónt egy északnyugat-kínai vadaspark szibériai tigrisei, és rátámadtak a repülő objektumra.

Pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy néhány kopasz alak megakadályozta az MSZP-s Nyakó Istvánt, hogy elsőként adja be népszavazási kezdeményezését a vasárnapi boltzárral kapcsolatban.

21

Fekete-Győr András azt reméli, hogy az emberek mostantól zsigerileg véleményt akarnak majd nyilvánítani, Fürjes Balázs szerint helyes döntés született, Gundel-Takács Gábor pedig a 2028-as olimpiában reménykedik.

43

Egy amerikai-szomáli kettős állampolgárt választottak meg Szomália elnökévé.

5

Felkerült a netre egy négy perces prológus az Alien: Covenanthoz, amit Ridley Scott rendezett.

3

Donald Trump megszünteti az iskolákban kötelező transznemű wc-kről szóló szabályozást.

Épp az olimpiarendezésről vitatkozott Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Fürjes Balázs kormánybiztos, az olimpiai pályázat felelőse, mikor megérkezett a hír, hogy Budapest visszalép a pályázástól.

2

A Momentum elnöke és a Budapesti Olimpiáért Mozgalom elnöke sem szeretné, hogy visszavonják az olimpiai pályázatot.

65

Hiába mondta azt a NÉBIH, hogy a multik jobbat adnak ugyanazon márkanév alatt az osztrák fogyasztóknak, az Index újságírói vagy nem éreztek lényegi különbséget vagy a magyar verziót tartották finomabbnak.

81

A Saul fia főszereplője ma is halottakat mosdatásából él New York-ban, Hollywood nem érdekli, a Biblia annál inkább.

39

A Kúria jogerős döntést hozott arról, hogy országos népszavazás nem, csak budapesti lehet az olimpiáról – ismételte el Kósa Lajos.

8