404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Ukrán háború

Előzetes egyeztetés nélkül kezdett orosz nyelvű szónoklatba egy orosz diplomata a budapesti Uránia moziban.

13
Költségvetési csalás

Költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt hét év börtönre ítélték Vizoviczki Lászlót, a budapesti éjszakai élet korábbi urát. Más perek is folynak még ellene.

1
Francia elnökválasztás

„Egyes országok a szociális és fiskális különbségekkel játszanak az Európai Unión belül, ami megsértése az Európai Unió elveinek” – mondta Emmanuel Macron francia centrista, szociálliberális elnökjelölt.

83
Diplomácia

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint észre kell venni, hogy az Európai Unió biztonsága Törökország stabilitásával kezdődik.

16

A nemzeti konzultációhoz kapcsolódva országjárást indít a kormánypárt.

19
„A terroristákat meg kell alázni”

„Abszolút esély van arra, hogy nagy-nagy konfliktusba torkolljon a válság Észak-Koreával, de inkább békés megoldás kell” – jelentette ki Donald Trump a Reuters hírügynökségnek adott exkluzív interjújában. Az amerikai elnök szerint ugyanakkor az ISIS terroristáit meg kell alázni.

8
„Népszavazás lesz Franciaországért vagy ellene”

„Ez az elnökválasztás referendum, Franciaországért vagy ellene” – mondta Marine Le Pen a Nizzában tartott csütörtöki nagygyűlésén. a francia elnökválasztás szuverenista jelöltje ugyanakkor így fogalmazott: „a globalizáció itt van. Nem is tagadom, hogy meg akarom szelídíteni”.

3
„Magyarország áll a tárgyalások elébe”

A kerítésrendszer – amelyet pénteken adnak át – bármilyen embertömeg feltartóztatására alkalmas, gyakorlatilag nem lehet áthatolni rajta – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Kossuth rádió pénteki műsorában.

16
Lex CEU

Az Európai Néppárt vezetősége arra fogja kérni Orbán Viktort szombaton, hogy az Európai Bizottság kifogásainak megfelelően változtassa meg a lex CEU-t még a Brüsszel által adott egy hónapos határidőn belül. Erről a Néppárt szóvivője nyilatkozott a Bruxinfónak.

62
Látogatás

Kovács Zoltán találkozott néhány kongresszusi képviselővel, újságírókkal, agytrösztökkel, háttérintézményekkel, de látogatást tett az amerikai kongresszus információbázisát működtető kutatószolgálatnál is. A kormányszóvivő mindenhol tájékoztatást adott a magyar kormány politikájáról. Kovács szerint kezdeményezőbbnek kell lenniük: nem elég a nagykövetségekhez eljuttatniuk az információkat, hanem be kell menniük a médiumok szerkesztőségeibe is.

4
Találkozni fognak

Immáron másodszor, ezúttal telefonon gratulált az elnöki jogkört kibővítését célzó népszavazás sikeréhez Recep Tayyip Erdoğan török elnöknek. Arról is megegyeztek, hogy személyesen is találkoznak májusban.

11
Brexit after

A britek hetvenhárom képviselői helyet birtokolnak az Európai Parlamentben, az olaszok pedig máris kitalálták, hogy osszák ezeket szét a brexit után. A Politico diplomáciai forrásai szerint páneurópai listát állítanának fel, hogy pótolják a kieső brit EP-képviselőket.

48
2018

Gyurcsány Ferenc szerint a jövő évi parlamenti választáson pártja, a Demokratikus Koalíció fogja okozni a legnagyobb pozitív meglepetést, 10-15 százalék közötti eredményt ér majd el.

113
Hősök

Csak négy CÖF-vezető utazott repülővel Brüsszelbe, minden más Orbán-párti tüntető busszal utazott a belga fővárosba.

23
Őrület

Elfogadták azt a vádiratot, amelyben az ügyészség életfogytiglani börtönbüntetést kért az egykori Zaman című napilap 30 olyan vezetőjére és újságírójára, aki állítólag kapcsolatban volt Gülennel.

9
Meeting

Csütörtök délben találkozott Brüsszelben Jean-Claude Juncker, a Bizottság elnöke Soros Györggyel, aki hátsó bejáraton érkezett a találkozóra.

122
Paks 2

Egymást legalább annyira oltották az Ökopolisz paksi bővítésről szóló rendezvényén megjelent ellenzéki politikusok, mint a kormányt, a második felvonásban pedig személyeskedésbe torkollott az LMP-s Szél Bernadett és Csepreghy Nándor államtitkár vitája. A kormánypárti politikus szerint „akik a Fideszre szavaztak, a paksi bővítésre is szavaztak”.

90
Kormányinfó

Ha Orbán Viktor nem megy el az EP ülésére, akkor felmosták volna velünk a padlót Brüsszelben – mondta Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanakkor bejelentette: csökkentik a paksi atomerőmű-bővítés dokumentációjának titkosságát.

3
Közel-Kelet

„Izrael helyzete minden korábbinál erősebb”, mivel az Egyesült Államokon túl immár Oroszországgal, Kínával és Indiával is baráti viszonyt ápol – állítja Tom Gross brit Közel-Kelet szakértő, aki szerint a palesztinoknak ideje lenne kompromisszumot kötniük a zsidó állammal, mert Obamával szemben Donald Trump nem fogja különösebben figyelembe venni az igényeiket. Gross úgy látja: Obama külpolitikai öröksége „abszolút katasztrófa”.

8
X-akta

Magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől egy 54 éves férfi, aki ezért 8 és fél év börtönbüntetést kapott. A csaló állította: a sértetteknek életük meghosszabbításához, illetve életben maradásukhoz, céljaik eléréséhez anyagi és egyéb próbákat kell teljesíteniük.

3
háló&puding
Soros Györgyöt „Amerikában kellene lelövetni”, a migránsokkal kapcsolatban „igaza a Viktornak is, de ez is átmegy korrupt dolgokba”. Remek riport az Abcúgon.
22
Drogot és csempészett cigit találtak a magyar kamionosnál, aki Calais-nál az út mentén gyalogló migránsokra húzta a kormányát.
2
Pele, ébresztő! címmel indult el pénteken az Év emlőse országos programsorozat.
1
Megharagudtak az ország tervezett NATO-csatlakozása miatt.
4
A vancouveri TED konferencián debütált a Prezi kiterjesztett valóságra épülő koncepciója, a Prezi AR.
3
25
Gréczy Zsolt DK-szóvivő szerint az MSZP megalázta a kormányváltásért küzdő pártokat, így őket is.
63
Ha nem tartják a határidőt, a román kormány felbontja a szerződést, közölte a lassan dolgozó autópályaépítővel a román szállításügyi miniszter.
2
Állatbűnözés: idén eddig 90 juhot öltek meg a farkasok és medvék Hargita megyében.
1
Segíteni szeretnék a fiatalok munkaerőpiaci versenyképességét.
Nemcsak szépséges, egyben borvidék is: videót forgattak a Pilis lábainál fekvő Kesztölcről.
Úgy kapott nulla voksot az egyik szavazókörben a Munkáspárt jelöltje a józsefvárosi időközin, hogy Thürmer Gyula amúgy ott lakik.
1
Összefogtak, hogy poharanként 1000 forint alatt kínálhassanak egy könnyed, gyümölcsös kékfrankost. Neve is lett neki.
1
Az elektronikus tintával működő szerkezet szembemegy az okosórákkal.
2
Ewan McGregorral tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról.
1
Leborult egy sörszállító kamion rakománya Budapesten, az M0-s felhajtó közelében.
„Szokásos és tipikus kettős beszéd, maszatolás, kétszínű politika” – így jellemezte a miniszterelnök brüsszeli beszédét a Jobbik elnöke.
135
Egyszerre jelent meg Macron és Le Pen is annak az amerikai cégnek a franciaországi gyáránál, amit a tervek szerint bezárnak és Lengyelországba költöztetnek.
3
Sikerült reprodukálni az anyaméhben lévő környezetet és a méhlepény funkcióit.
2
Egy győri lakótelepi játszótérre kiragasztott levélben a környékbeliek azon háborognak, hogy gyerekek érkeznek a játszótérre és hangoskodnak.
15
A UKIP volt vezetője arra szólította fel Orbánt: csatlakozzon a Brexit-klubhoz, és hagyja az EU-t, „ezt a nonszenszt” maga mögött.
10
Enyedi Zsoltnak az EMMI nyilatkozata után már változott az álláspontja.
24
A Fideszt és Orbán Viktor támogató Civil Összefogás Fórum aktivistái a CEU melletti tüntetőktől 30 méterre tüntettek Brüsszelben.
24
Az Európai Parlament épületénél tüntettek a CEU mellett, miközben velük szemben a CÖF Orbán-párti tüntetői sorakoztak fel.
36
Női csúcstalálkozón kérdezték meg a német kancellártól, hogy feminista-e. A meglepett Merkel sokáig kereste a szavakat.
18
Ezt felfedezték a 444-esek és próbálták megtudni, kinek forgatnak.
15
128 vendéglátóhely, 108 program, 156 szálláshely, új tókerülő kerékpáros akció, és több kutyás program is várja az érdeklődőket.
Partiszemüveggel a fején fejezte ki érzelmeit a magyar főváros felé az MSZP politikusa.
73
Közel 180 millió palack pezsgőt értékesített tavaly a német Rotkäppchen-Mumm vállalat.
2
A gyermekek betegjogainak jobb érvényesüléséért országossá terjesztenék az Anyák háza-programot.