404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

„Kíváncsiság. Kalandvágy. Felfedezés. Meg az az őrült érzés, hogy ezt muszáj meglépni, mert csak egyszer élünk”. Egy héttel esküvőjük után bringára pattantak, hogy világgá menjenek. Négy évig tartott az utazások hegyeken, völgyeken, tengerpartokon és pusztaságokon keresztül. Harkányi Árpád és Zárug Zita az utazássá vált élet mélységeiről és magasságairól beszél a Mandinernek. Interjúnk.

3
Sörök

A miniszter a Heineken-ügy kapcsán úgy fogalmazott: a kormány és a parlamenti képviselők kötelessége, hogy megvédjenek minden magyar vállalkozást egy multitól. Lázár János Csíkszeredába utazik, hogy felajánlja a kormány segítségét az Igazi Csíki Sör gyártójának. Lázár a kormányinfón elmondta azt is: fellebbeznek a kiutasított bangladesiek ügyében hozott strasbourgi ítélet ellen.

1

Hosszú Katinka és Dárdai Pál gazdag, de nem bűnöző, ellenben Mészáros Lőrinccel, Orbán Viktorral és Garancsi Istvánnal – mondta a DK elnöke szerdán a HírTV műsorában.

Az ISIS katonája

Miután Theresa May brit miniszterelnök bejelentette, hogy a londoni merénylő Nagy-Britanniában született, az Iszlám Állam közölte: a támadó az „Iszlám Állam katonája volt”.

A látókörükben volt

A londoni támadás elkövetője Nagy-Britanniában született, és a brit elhárítás néhány éve már vizsgálatot is folytatott ellene a szélsőséges nézetei miatt – mondta csütörtökön Theresa May brit miniszterelnök.

14
Erre készülnek

Kormányra kerülése esetén a 65 év felettieknek ingyenesen lenne gyógyszerellátást – jelentett be csütörtöki rendezvényén Molnár Gyula. A Fidesz ezzel kapcsolatban elmondta: az MSZP ismét csak be akarja csapni a nyugdíjasokat.

4

Vizsgálja az MSZP, hogyan ehetne ingyenessé tenni a 65 év felettiek számára a háziorvosok által felírható gyógyszereket.

27

Oroszország kész tárgyalni Washingtonnal a nukleáris fegyverek kölcsönös leépítéséről. Az orosz külügyminiszter cáfolta, hogy Moszkva meghackelte volna a választásokat Trump győzelme érdekében, akik egyébként nem tart populistának.

2
Nagyot álmodtak

Mintegy 3,5 milliárd forintba kerülhet a budapesti vizes világbajnokságnak csak a megnyitója, az Index pedig több forrásból is úgy értesült: a szervezők arról tárgyalnak, hogy a Rolling Stones legyen az ünnepség sztárfellépője, hogy az a világ televízióinak is érdekes legyen, mivel amúgy nem közvetítenék a megnyitót.

18

Beata Szydło lengyel kormányfő az EU egységének megőrzését, az EU és a NATO szoros együttműködését, a nemzeti parlamentek szerepének megerősítését és a közös uniós piac megőrzését említette a varsói prioritások között.

1

Kitart az országban dolgozó külföldiek családi támogatásának csökkentése mellett Sophie Karmasin osztrák család- és ifjúságügyi miniszter, akinek szerdán kiadott közleménye szerint a tervezett intézkedés megegyezik az uniós előírásokkal.

1

AZ AP amerikai hírügynökség szerint Paul Manafort dollármilliókat kapott Oleg Deripaszka putyinista orosz oligarchától, hogy segítse az orosz kormány érdekeinek érvényesítését. A Fehér Ház szóvivője szerint botorság lenne azt hinni, hogy Trump tudta volna, kik voltak Manafort korábbi ügyfelei.

4

Hogyan válnak egydimenziós robotok multifunkcionális intelligens rendszerekké? Egyelőre nincs pontos recept rá, az elmúlt évek egyik markáns infokom trendje, a felhőszámítás-alapú robotika viszont komoly lépés ebbe az irányba.

A kormányfő minden magyar nevében részvétét fejezte ki a szerdai londoni terrortámadás áldozatai hozzátartozóinak.

3
Fenyegetés

Újra megfenyegette az egész nyugati világot Recep Tayyip Erdogan török elnök: szerinte ha a Nyugat így viselkedik továbbra is, akkor a nyugatiak egy lépést sem tehetnek majd biztonságban a világban.

48

Három különböző helyszínen összesen négy embert lőtt agyon egy fegyveres Wisconsin államban. A támadások gyanúsítottját őrizetbe vették, indítékáról egyelőre nem adtak tájékoztatást a hatóságok.

Baloldal

Botka László szocialista kormányfőjelölt és Molnár Gyula pártelnök Békásmegyeren tartottak utcafórumot.

63

Frans Timmermans európai biztos szerint Varsónak egyelőre nem sikerült eloszlatnia a lengyel jogállamisággal kapcsolatos aggályokat.

36

Négy ember – köztük egy rendőr – meghalt, húszan megsérültek a brit parlamentnél történt lövöldözésben. A tettest a rendőrök lelőtték. A brit rendőrség terrortámadásról beszél.

Közös halmaz

Árokbetemetőnek szánt, a XX. századi történelmi traumáinkat bemutató interaktív kiállítás nyílt a Madách téren. Azt szeretnék, ha egymás szempontjait, múltképét megértve szóba álljon egymással magyar és magyar. A látogatókat ezért arról kérdeztük: szerintük milyen problémákat kellene a magyar társadalomban kibeszélni?

14
háló&puding
A Magyar Idők főszerkesztője nagymonológot tartott az Európában mászkáló csürhéről, akik miatt már rég lángolnia kéne a kontinensnek.
4
Sokatmondó, hogy a vöröskeresztes, felcsert játszó kislánynak is van géppisztolya.
Emberközelbe hozzák a múlt ismeretlen szereplőit.
2
Az idei Kolozsvári Magyar Napokon újra együtt lépnek közönség elég.
Leengedték Budapest legrégebbi víztározójából a vizet, így most oda léphetünk be, ahol amúgy tizenegyezer köbméter ivóvizet tárolnak.
Tizenkilenc kiállító, számos mesterkurzus, telített padsorok. A német riporternő be is lelkesült a magyar boroktól.
A 10–18 éves fiataloknak kínál válaszokat, névtelenül kérdezhetik is a Yelon szakembereit.
1
Amikor a 28 éves Susan Thomsonnál megállapították, hogy ötös ikrei lesznek, azt javasolták neki, néhányat vetessen el a magzatokból.
1
A Real Madrid korosztályos csapatában focizó 10 éves Cristopher is aranylabdás lenne.
1
Hanggal és gesztussal vezérelhető, arcokat ismer fel, fontos infókat jelenít meg.
A fideszes Kósa Lajos szerint a San Pellegrino vagy a Converse nem önkényuralmi jelképként használja a vörös csillagot.
41
Ausztria védelmi minisztere, Hans-Peter Doskozil fél kézzel széttöri a falapot egy taekwondo-edzésen.
3
A Disney fejlesztése lehetővé teszi, hogy egy repülő teniszlabdát VR-szemüvegen át nézve is el lehessen kapni.
6
Belijt és Szerijt Moszkva adta ajándékba a 150. születésnapját ünneplő fővárosi állatkertnek.
Szinte minden politikus be tudja lőni a tej árát.
26
Skrabski Fruzsináék filmje az első kommunista diktatúráról.
4
Tokaj-Hegyalja és a hármas metró festői összeolvadása.
9
Fogyókúrázóknak nem nagyon ajánlott a fogyasztása.
22
Chongqing metrója áthalad egy lakóházon, külön megállóval.
8
Az Index fotósa a négynemzedékes családjáról készített fotóriportot.
3