Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Előjáték

Magyarország, Szlovákia, Lengyelország és Csehország kormányfői a márciusi római csúcsra készülnek majd varsói találkozójukon. A csütörtöki ülésen az EU jövőjéről szóló Római Nyilatkozat előkészítéséről tárgyalnak és arról, hogy a nagy nemzetközi cégek alacsonyabb minőségű élelmiszertermékeket forgalmaznak a régióban, mint Nyugaton.

5

A magyarországi alapvető jogok kerültek terítékre az Európai Parlamentben, ahol az Amnesty International, a TASZ és a Helsinki Bizottság sérelmezte többek között a függő médiaviszonyokat, a demokratikus vita hiányát és a civil szervezetek zaklatását, míg az Alapjogokért Központ ezekkel a kritikákkal nem értett egyet. A kormány előre jelezte, hogy szerinte politikailag motivált lesz az ülés.
43

Már a jövő évtől ingyenessé tenné az első középfokú nyelvvizsgát a kormány, nem függetlenül attól, hogy 2020-tól csak a nyelvvizsgával rendelkezőket vehetik majd fel a felsőoktatásba. Ingyenes lehet a KRESZ-vizsga is – írja a Magyar Idők.
9


A Liberálisok elnöke szerint növelni kellene az ügynökakták nyilvánosságának körét, és legalább a megfigyeltek számára biztosítani kellene, hogy kitakarások nélkül megismerhessék a rájuk vonatkozó releváns információkat.
45

vezérkomment: Bakó Beáta
55

18

17

1

6


2


35

1

Deák Kristóf
4


9


13


1

1

3

65


Lázár János
85

27

23

124

105

A Nyugat terméke
39

7

18
45

12

6

15

10

A Transparency International arra hívja fel a figyelmet, hogy a fiatalok 71 százaléka a szerint Magyarországon nehéz korrupció nélkül megélni.

18

„Hát ez nem ért magyarul, talán mondjam arabul?” Migráns babával vs. székely rendőr.

6

Deák Kristóf kisjátékfilmje Oscart nyert. A film a rendszerváltás utáni iskolai közegben boncolja a hatalmi viszonyokat. Nézze meg, mire jut a kórusvezető gátlástalan Erika néni a gyerekekkel!

3

Néhány párizsi fiatal azt szeretné elérni, hogy a francia elnökválasztás második fordulójában Obamára is lehessen voksolni.

15

A szocialista politikus valamiért egyszer se mondta ki a Momentum nevét az ATV-ben, de állítása szerint mindez nem volt szándékos.

22

A jól ismert fényérzékelő diódákkal villogtat ki jelszavakat, fájlokat stb. a megfertőzött számítógép a közeli drónnak.

Frank Drebin hadnagy legendás jelenetét küldjük az Oscar-gála szervezőinek!

Először tévesen a Kaliforniai álmot jelentette be Warren Beatty a legjobb filmnek, majd kiderült, hogy valójában a Holdfény nyert. Kínos kavarodás az Oscar-díjátadás fénypontján.

19

Gyerekpezsgő, torta és hatalmas boldogság. Így örültek az Oscar-díjnak a Bakáts Téri Általános Iskolában a Mindenki gyerekszereplői.

Deák Kristóf Mindenki című alkotása Oscar-díjat nyert helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben. A rendező a gyerekeknek ajánlotta a díjat.

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom vezetője szerint a politikai elit azért keni rájuk, hogy politizálnak, mert az ország vezetői ezt már rég nem teszik, helyette csak elnyomják a népet.

85

Előrenyomultak az iraki kormányerők Moszul nyugati részén. Irak második legnagyobb városának a keleti felét már szinte teljesen felszabadították az Iszlám Állam uralma alól.

1

Közel kétezren vonultak utcára, hogy a jobboldali Nemzeti Front elnökének, Marine Le Pennek a kampányrendezvénye ellen tiltakozzanak.

39

A Trump-kormányzattal kritikus újságok nem vehettek részt Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivőjének „háttértájékoztatóján”.

13

Egy fidelitasos fiatal Mécs János vidékről szóló írásával próbálta zavarba hozni a Momentum vezetőit a mozgalom szegedi fórumán.

122

Donald Trump úgy látja, az amerikaiak a terrorizmus miatt kerülik el Párizst, a francia külügyminiszter ugyanakkor leszögezte: tavaly 3 és fél millió amerikai turista járt az országukban.

4

Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom alapítója szerint a pályázat lefújása után nem a Momentumot, hanem a kormányt kell elővenni.

114

Fürjes Balázs szerint a Dagály-uszoda első látványterve csak blöff volt, ezt maga ismerte el az ATV-ben.

35

Saját jellemzése szerint „tudományos” riportot készített a TV2 Tények arról, miért imádják a nők a focistákat.

41