404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Avi Dichter

Máshol már robbantanak, lőnek, szúrnak. Ne gondoljanak a magyarok arra, hogy terrorizmus csak máshol történhet! – figyelmeztetett Avi Dichter, az izraeli Knesszet külügyi és védelmi bizottságának elnöke Budapesten. A korábban belbiztonsági miniszterként és izraeli hírszerzési főnökként is dolgozó Dichter Budapesten értelmezte izraeli szemszögből a közel-keleti helyzetet. Tudósításunk.

4
Nyugdíjprémium

Az ország történetében először fizet a kormány nyugdíjprémiumot novemberben, ilyen még nem volt, ez egy előrelépés – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

16
Gátfutó és állatorvos

„Pesszimista hozzáállással semmibe sem érdemes belevágnunk” – vallja Baji Balázs gátfutó atléta, állatorvos. A magyar sporttörténeti áttörésnek számító világbajnoki bronzérmét és diplomáját egyaránt az idei évben átvevő Bajival kitartásról és lemondásról, küzdelemről és a siker érzéséről beszélgettünk. Interjúnk.

1
Vadhajtások

Ha Vona Gábor pártelnök kicsit is komolyan gondolja, amit a Jobbik a saját „néppártosodásaként” kommunikál, akkor sürgősen ki kell zárnia a Jobbikból Toroczkai Lászlót – mondta Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt elnökhelyettese.

9

A visegrádi négyek állandó állandó parlamenti közgyűlésének létrehozását javasolja Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

7

A Magyar Nemzeti Bank „historikus teljesítmény” nyújt, míg az MSZP szakmai teljesítménye „nagyon nagy mínusz” – mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke szerdán.

Törvényes és alkotmányos volt a Földet a gazdáknak program, amelyben harmincezer gazda kétszázezer hektár földhöz jutott hozzá – jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerdán.

2

Amennyiben valakit kiskorú sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt jogerősen elítélnek, soha nem mehet vissza olyan munkakörbe, amelyben kiskorú van rá bízva – ismertette a javaslat lényegét Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő.

„Fizessék meg a munkánkat!”

„Csalódottak vagyunk azért is, mert ebben az országban egyesek milliókat visznek haza, mi pedig néhány tíz-százezer forintot” – fogalmazott Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke.

15

A következő években továbbra is évi ötszázezer eurós támogatást biztosít a budapesti Andrássy Egyetemnek Baden-Württemberg tartománya –mondta Guido Wolf, Baden-Württemberg igazságügyi és európai ügyekért felelős minisztere kedden.

Mariano Rajoy

Csütörtök reggel tízig tartó, 24 órás ultimátumot adott Mariano Rajoy spanyol kormányfő Carles Puigdemont katalán vezetőnek, hogy válaszoljon Madrid kérdésére: kikiáltotta-e a katalán függetlenséget vagy sem. Ha nem válaszol, vagy ha igennel válaszol, a spanyol alkotmány 155. pontjának alkalmazásával Katalónia időlegesen elveszíti autonómiáját, és Madridból irányíthatják a területet.

14

A magyarellenesség visszaszorítására javasoltak megoldásokat az erdélyi Mikó Imre Jogvédő Szolgálat képviselői a Román Labdarúgó Szövetségnek.

2
Összefogni a Jobbikkal?

Az ellenzéki pártok komoly szavazatvesztéssel számolhatnak, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a soron következő parlamenti választásokon, derült ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásának eredményeiből.

7

Személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt házkutatást tart a rendőrség a Magyarországi Szcientológia Egyház budapesti, Váci úti központjában.

Megbuktatnák

Amerikai pszichiáterekből álló mozgalom alakult az Egyesült Államokban, melynek célja, hogy eltávolítsák hivatalából Donald Trump elnököt.

22

Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Közgyűlés a római-parti védmű part menti nyomvonalát támogató április határozatát szerdán rendkívüli ülésén.

5

Egy honolului szövetségi bíró ismét felfüggesztette Donald Trump amerikai elnök rendeletét a beutazások átmeneti korlátozásáról.

13

Az utóbbi hét hónapban hét nagy-britanniai terrortámadási kísérletnek sikerült elejét venni. Mindegyik meghiúsított támadási terv az iszlám szélsőségességhez volt köthető – mondta Andrew Parker, a brit elhárítás (MI5) vezetője.

Búcsú

„Elveszett a sikerek előfeltételének tekinthető hit, ezért nincs értelme a folytatásnak. Ezt az érvelést ma az elnökség is elfogadta” – jelentette ki a szövetség honlapján Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.

5
Már csak Bill Gates előzi meg

Mostantól csak Bill Gates alapítványa előzi meg Soros György Open Society alapítványát: az agg üzletember 18 milliárd dollárt, vagyona nagy részét invesztálta a nyílt társadalomért munkálkodó szervezetbe.

71
háló&puding
A volt főpolgármester a HírTV Privátszféra című műsorában engedett bepillantást életébe.
35
A befektető szerint jobban, mint a demokrácia.
3
Dawn Fitzpatrick már most a Soros-pénzalapok egyik vezetője, és Soros György halála után döntő szerepe lehet az alapítványban is.
32
A Fradi edzőjének egy mérkőzést kell kihagynia.
2
A férfiak közterületi szexizmusának megállítása a cél.
41
A hatóságok az al-Shabaab iszlamista milíciát sejtik a támadás hátterében.
5
A Feneketlen-tó melletti ingatlanfejlesztés ügyében Lázár János Kehi-vizsgálatot rendelt el.
Október 31-én jön a Mindset Pszicho-Kávéház budapesti rendezvénysorozatának második évada!
12
Országszerte több mint 100 Soros-plakátot matricáztak fel az aktivisták.
63
Az ENSZ menekültügyi szervezete által készített videó bizonyítja, hogy az erőszak máig nem ért véget a régióban.
4
Clinton szerint sok fehér nő megengedte, hogy a férfiak mondják meg nekik, kire szavazzanak.
67
Volt valóságshow-jának egyik szereplője állítja: Trump megpróbálta erőszakosan megölelni őt egy szállodában.
9
Egy új kutatás szerint az arab tavasz óta romlott az egyiptomi nők helyzete.
16
Irak egy nap alatt elfoglalta a kurdoktól a 850 ezres Kirkukot.
10
A nagy tudományos sikerhez magyar kutatók is jelentősen hozzájárultak.
2
A Hustler pornómagazin tulajdonosa ígéretet tett.
34
A katalán függetlenségpártiak és a spanyol kormány egyaránt nyomást gyakorolnak Puigdemont-ra.
4
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom videópályázatán induló kisfilm apa és lánya kapcsolatáról.
2
Kiépült a negyvennégy erdélyi és magyarországi települést tömörítő Szent László-örökség út.
A szél felszította a lángokat.
5
Az áfacsalók fél év alatt körülbelül ötvenmilliárd forintnyi kárt próbáltak okozni.
6
A volt főpolgármester horvátországi nyaralójában ismerteti az ősi beduin praktikát.
111
A budafoki benzinkút 1936-ban nyílt meg, egy családi tragédia miatt vált kérdésessé a jövője.
11
Tizedik alkalommal rendezik meg az önkéntes akciót.
A kampányplakátokat viszont unja az Illés egykori frontembere.
9
Társadalmi vita alakult ki a XI. kerületi Feneketlen-tó mellé tervezett Buda Gardens lakópark ügyében.
4
A váci katolikus püspök arról beszélt: nem mondhatjuk senkire, hogy Sátán.
50