Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Kvóta

A migránskvóta ügyében Orbán Viktor szerint egész Magyarországot becsapták egy bonyolult európai jogalkotási rendszerben. Ugyanakkor szerinte Magyarország nem azért lépett be az unióba, hogy kilépjen, az EU legnagyobb támogatottságát pedig a sok vita ellenére is Magyarországon mérik. „Negyven év szovjet megszállás után könnyű hinni Európában” – fogalmazott a miniszterelnök.

18

Robbanás történt szombaton 22.30 körüli időpontban a Belvárosban, két rendőr megsérült. A Teréz körút és a Király utca kereszteződésénél, egy földszinti üzletben történt a robbanás. A rendőrség nagy erőkkel vonult fel, a környező házakat és szórakozóhelyeket kiürítették és lezárták a környéket. A robbanás eredete egyelőre ismeretlen.
4

Ellenzék
Magyarország 2016-ra egy szűk, saját zsebére dolgozó csoport foglya lett az ellenzéki Együtt szerint. A Szigetvári Viktor vezette párt lehetségesnek tartja a 2018-as ellenzéki yőzelmet, úgy látják, létre lehet hozni a mostani kormány leváltásához szükséges koalíciót.
36

Orbán Viktor ellehetetleníti a megoldást kereső uniós párbeszédet, közreműködik az EU szétverésében és „megmérgezte Magyarországot” Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szerint. Arról is beszélt: a kormányfő kudarcot fog vallani, ha „beintünk Orbán Viktornak”.
147

Vita
48

Labour
2

Unortodox
15


Úszás
14

27

4

6

22

Martin Schulz
16

Henry Olsen
45
14

22

1

45

2

3

6

Tudta?
24

25

Mátraalján, falu szélén
51

Nincs vita
28

29

4


2

Star Wars
3

88


Kérdés-válasz
86
17


10

86

Négy napja tartanak a zavargások Charlotte-ban, miután egy szintén afroamerikai rendőr lelőtt egy fegyvertelen fekete polgárt.

9

A gerillák tanácsa elfogadta a kormány békeszerződését.

Szerdán a BBC riportere számon kérte Szijjártó Pétert, miért beszél no-go zónákról, mikor ilyenek Londonban nincsenek. Ehhez képest a BBC négy éve még dokumentumfilmet forgatott ezekről.

3

Interjút adott Frauke Petry, az Alternative für Deutschland elnöke annak apropóján, hogy pártját első ízben mérték a közvélemény-kutatók Németország szerte a harmadik legerősebbnek.

Nem sikerült megállapodni az ENSZ Szíriával foglalkozó ülésén a feleknek. Az egyhetes tűzszünet után újra vadászgépek mérnek csapást Aleppóra.

6

Az észak-karolinai Charlotte városban napok óta tartanak a zavargások, péntek hajnalra kijárási tilalmat rendeltek el – derül ki a Euronews videójából.

4

Joss Whedon rendező szervezésében színészek, így például Robert Downey Jr., Martin Sheen, Mark Ruffalo és Scarlett Johansson buzdítják szavazásra az amerikaiakat Donald Trump ellen.

92

Gyurcsány Ferenc Londonba ment, hogy egy helyi kocsmában győzze meg a londoni magyarokat, ne menjenek el szavazni október 2-án. A közönség egy része azonban nem örült a látogatásnak.

6

A sopronkőhidai börtön jó magaviseletű rabjaival pótolja a hiányzó idénymunkásokat Törtl József borász.

1

Kínai információbiztonsági szakértők bebizonyították, hogy egyes Tesla modellek viszonylag könnyen megtámadhatók.

1

A fiatal aktivista figyelmeztette a taxist, hogy a párt plakátjainak tépkedésével bűncselekményt követ el, mire a sofőr megütötte a fiút.

40

Nicolas Godebski, a Nagygombos francia borászati tanácsadója szerint hihetetlen szerkezete volt a mustnak. A gamay-ból a birtok rozét készít, egy része tartályban erjedt. Ezt mutatjuk most meg.

1

Az N1TV kamerái előtt szembesítették Petrovity Zoránt, az Egészséges Fejbőr énekesét azzal, hogy 1988-ban kézzel írott önvallomásban ajánlotta fel együttműködését a hatóságnak.

22

„Hogy lehetsz ilyen átkozottul jóképű?” – kérdezi Veiszer Alinda saját műsorában Szily László riportertől.

107

A Charletto-ból élő adásban tudósító CNN-es riportert az egyik tüntető lökte fel. A zavargást egy keddi, rendőri túlkapás miatti békés, fekete jogvédő tüntetések előzték meg az észak-karolinai városban.

25

Öt rövid klip került fel a Ghost in the Shell filmváltozatából. A főszerepben Scarlett Johansson.

4

Az ENSZ székházában harmincegy ország írta alá a párizsi klímaegyezményt szerdán, így hatvanra nőtt az egyezményhez csatlakozók száma. Egyre többen csatlakoznak az egyezményhez, így hamarosan életbe léphet a megállapodás.

4

A magyar kormánnyal is többször meccselő volt uniós biztos, Neelie Kroes hivatali ideje alatt volt igazgatója egy offshore cégnek, pedig nem lehetett volna.

66

A BBC műsorvezetője a magyar EU-tagságról, a kvótanépszavazásról és arról faggatta a magyar külügyminisztert, tud-e no-go zónákról Nagy-Britanniában.

36

Tartozott, ezért odamentem és szétütöttem az agyát – a TV2-nek nyilatkozó Tasnádi Péter szerint ez volt a legdurvább dolog, amit életében eddig elkövetett.

58