404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Tévé

Mindig is hitt abban, hogy az MSZP egy baloldali párt, amely a hibásnak bizonyult liberális tendenciáktól elfordulva Botka vezetésével most visszatér a gyökerekhez – mondta a Mandinernek Nyakó István az MSZP kongresszusán. Arra a kérdésre, hogy a baloldal 2010-es vereségéért Gyurcsány volt-e a hibás, a szocik sajtófőnöke úgy válaszolt: „én ezt nem mondanám”.

66
MSZP-kongresszus

Szeged polgármesterét, Botka Lászlót választották meg az MSZP miniszterelnök-jelöltjének a párt szombati kongresszusán. Molnár Gyula pártelnök szerint a 2018-as választás tétje: Orbán Viktor vagy Európa.

60
Taormina 2017

A migránsok jogait, de az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport csúcstalálkozójának szombati zárónyilatkozata. A párizsi klímaegyezményről ugyanakkor nem született megállapodás.

20
Kushner és Trump

Donald Trump veje és főtanácsadója, Jared Kushner az orosz nagykövettel folytatott megbeszélésein javasolta, hogy létesítsenek titkos kommunikációs csatornát Trump közvetlen munkatársai és Moszkva között – állítja a Washington Post.

13
„A leglelkesítőbb édesapa volt”

Meghalt Jimmy Carter amerikai elnök egykori nemzetbiztonsági főtanácsadója pénteken Washingtonban. Zbigniew Brzezinski 89 éves volt.

Évzáró

Clinton az egykori főiskoláján elmondott évzáró beszédében esett neki Trumpnak, de úgy, hogy egyszer se mondta ki a nevét. Saját politikai terveiről viszont nem beszélt.

64

Egy kopt keresztényeket szállító busz utasait lemészárolták ismeretlen fegyveresek Egyiptomban.

First lady

Ferenc pápa május 24-én fogadta Donald Trump amerikai elnököt, feleségét, Melania Trumpot és családjukat. A vatikáni látogatás kapcsán felmerülő kérdésekre válaszolva Melania Trump sajtósa, Stephanie Grisham közölte: a first lady valóban gyakorló katolikus.

1

A Mészáros és Mészáros Kft. és a Hídépítő Zrt. adta a kedvezőbb ajánlatot az új komáromi Duna-híd kivitelezésére, így ők építhetik az új folyami átkelőt.

17
Jeffrey Pfeffer

A világszerte problémát jelentő munkahelyi stressz az USA-ban az ötödik leggyakoribb halálozási ok, évente százhúszezer áldozatot követel. Ennek a jelenségnek a kezeléséről és gazdasági hatásairól tartott előadást Jeffrey Pfeffer, a Stanford professzora hétfőn az MTA-n a Rajk László Szakkollégium meghívására.

4

A Közlekedési Múzeum kiköltözése miatt újratervezendő városligeti épület alá kerülhet az ott megnyíló műszaki múzeum és az Új Nemzeti Galéria mélygarázsa.

2
Lungo Drom

Megújította választási együttműködési megállapodását pénteken a Fidesz és a Lungo Drom.

49

Furcsaságot észlelt a Magyar Idők a CEU egyik szerződésén, mely szerint önmagával kötött együttműködési szerződést magyar nyelven a budapesti Közép-európai Egyetem és a Central European University New York korábbi elnöke és rektora.

24
Globsec

Zsákutcába jutott az a koncepció, hogy vegyünk el hatásköröket a tagállamoktól és adjuk Brüsszelnek, láttuk ennek mi lett az eredménye – mondta Szijjártó Péter Pozsonyban a Globsec biztonságpolitikai fórumon.

5
Nick Griffin

Nick Griffint, a Brit Nemzeti Párt (BNP) elnökét kitiltották Magyarországról – közölte a budapesti Belügyminisztérium. A most kitiltott Griffin nemrég egy budapesti Soros-ellenes konferencián beszélt, méltatta Orbán Viktort, és azt is elárulta, nyugat-európai „menekültként” Magyarországon készült letelepedni.

35
Családpolitika

Jelentősen enyhülnek a gyermeket vállaló diákhitelesek és jelzáloghitelesek terhei, és újabb bölcsődefejlesztési program indul annak érdekében, hogy minden településen vagy annak közvetlen környezetben legyen valamilyen típusú bölcsőde.

7

Ugyan eddig a Szeged-Hódmezővásárhely viszonylatban sem tudták még megépíteni a városközi villamost, de most Orbán Viktor javaslata alapján a szerbiai Szabadkáig hosszabbítanák meg azt.

6
Kósa Lajos

Ha Botka László bármilyen lehetőséghez jut, az a Fidesz szerint „életveszélyes” Magyarország számára – mondta Kósa Lajos pénteki sajtótájékoztatóján. A Fidesz frakcióvezetője szerint a szocialisták még a kerítést elbontanák.

14
Pszt!

A ferencvárosi képviselő-testület elfogadta az a rendeletet, melynek értelmében a szórakozóhelyek vasárnaptól csütörtökig 23 óráig, pénteken és szombaton éjfélig lehetnek nyitva.

7

Minél tanultabb egy muszlim, annál radikálisabb nézeteket vall – állítja a Migrációkutató Intézet kutatója. Speidl Bianka a Kossuth Rádió pénteki műsorában kiemelte: a muszlimok tanultabb rétegeiben az iszlamizmus és a szegregáció hívei vannak többségben.

6
háló&puding
Nem menne be az Indexbe akkor sem, ha hazudnának róla, mert nem vegzálja a sajtót – mondta Rogán Antal. Azonnali kérdések.
24
Április 17-e óta nem vettek magukhoz ételt az Izraelben bebörtönzött palesztinok, de a céljaikat elérték.
„Megmutatjuk azt a radikális nemzethűséget, ami mára kiveszett a magyar társadalomból” – mondta az Identitesz elnöke az Echo TV pénteki műsorában.
21
Egykori főiskoláján elmondott évzáró beszédében vallott a borról a demokraták tavalyi elnökjelöltje.
Csoportképet készítettek a NATO-csúcson a megjelent first ladykről, melyen első ízben egy first gentleman is helyet kapott.
84
Bőszen simicskázta az Index újságíróját Rogán Antal, de aztán csak elbeszélgetett vele például Simicskáról is. Aztán gyorsan elköszönt, mikor rájött, hogy mit csinál éppen.
15
„Túlélték, mégis meghaltak.” A TV2 legendás Tények-szalagcímeit szavalja Gálvölgyi János.
61
A nemzetközi liberalizmus két ifjú, jóvágású reménysége a szicíliai G7-találkozón csevegett.
17
Orbán Viktor és Lázár János Hódmezővásárhelyen sétálgatott.
26
Nagyon politikus beszédet mondott a Harvardon Mark Zuckerber. Sokan vélik azt a beszédtől függetlenül is, hogy elnökjelölti ambíciói is lehetnek.
15
Klein Dávid a magyarok közül elsőként akart oxigénpalack használata nélkül feljutni a világ legmagasabb pontjára. Nem sikerült neki, 8115 méterről visszafordult.
1
Trump beszélgetett a mosolygó-bólogató Orbánnal, aztán hirtelen félrelökte a montenegrói miniszterelnököt, hogy pózolhasson.
48
„Ahol elfér kettő, ott elfér három is. Meg jut hely a negyediknek is. Bátrabbaknál még az ötödiket is beszállásolhatjuk oda.”
18
Képsorozat az olasz partok környékéről: kétszáz ember esett a vízbe, nem mindenkit sikerült kimenteni.
34
Az eredeti előzetessel emlékezünk meg az eseményről.
2
A Facebook alapítója szerint baj van a rendszerrel, hiszen ő otthagyta az egyetemet, mégis milliárdokat keresett, miközben diákok milliói nem tudják fizetni a diákhiteleiket.
31
Békét követeltek és elnökükért meneteltek Nicolas Maduro támogatói Venezuelában.
3
Közel kilenc tonna jelöletlen, szabálytalanul tárolt, illetve lejárt fogyaszthatóságú húst megsemmisítését rendelte el a hatóság.
A német köztévé fiktív közös chatszobában mutatta meg, hogyan szerveznének osztálytalálkozót az uniós országok a maastrichti szerződés 25. évfordulójára.
23
Egy gyönyörű szarvas betévedt egy francia templomba.
„Minden döntésünket az alá kell rendelnünk, hogy ne fogyjunk el” – jelentette ki Németh Szilárd.
14
„Az európai tudományos élet jövője ma már itt van Szegeden” – mondta Orbán Viktor azELI-ALPS lézeres kutatóközpont avatásán.
2
Barack Obama gyakorlatilag a Fehér Házból való távozása óta vakációzik. A Karib-tenger után most Toszkánában golfozik.
23
Kedden elhunyt Széles Sándor úszó mesteredző. A tréner 61 éves volt.
Šarūnas „Šaras” Jasikevičius litván kosaras sztáredző elmagyarázta, miért engedte el a játékosát a gyermeke születéséhez a meccs helyett.
Homoszexuális kapcsolatuk miatt köztéren fenyítettek meg két férfit Indonéziában, mobillal videózó tömegrk előtt.