Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

8091 méter

Klein Dávid a magyarok között elsőként oxigénpalack és teherhordók segítsége nélkül elérte a Himalájában található Annapurna 8091 méter magas csúcsát nepáli idő szerint vasárnap kora délután.

2

Hétfőig 1700 gazdálkodó jelentette be tavaszi fagykárát, összesen mintegy 9200 hektárnyi területen, de ez a szám valószínűleg nőni fog még.
2

Шешељ
Fellebbezést nyújtott be hétfőn az ügyészség az egykori Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék márciusi ítélete ellen, amely felmentette Vojislav Šešeljt, a háborús és emberiesség elleni bűnökkel vádolt szerb ultranacionalista politikust, a Szerb Radikális Párt elnökét.
3

Az össznémet lakosságban sem áll túl jól a német média megítélése: egy friss felmérés szerint a lakosság 60 százaléka bizalmatlan a sajtóval szemben, a többség úgy véli, kívülről diktálják, miről és hogyan számoljanak be.
1

5

64

56

Szellem, tánc
66

Polgárháború
7

46

2

8

18

5

64

Nemcsak a török elnökből űznek gúnyt a ZDF humoristái. A Heute Show nevű heti viccműsor az osztrák elnökválasztáson taroló FPÖ-s Norbert Hofer szavazóit pécézte ki magának egy verssel.

24

A mentelmi jog eltörléséről szóló alkotmánymódosításon kapott össze az Erdoğan-féle AKP és a kurdbarát HDP egy-egy politikusa, tömegverekedés lett belőle.

Szívbemarkoló zene festi alá a drónfelvételt, amelyen markolók bontják az egykori Népstadion épületét.

1

Nem tudta megtartani május elsejei ünnepi beszédét az ellene tüntetők miatt Heiko Maas német igazságügyi miniszter.

„Anyák napján egész nap próbáltunk, így aztán nem jutott mindenkinek ideje személyesen felköszönteni az anyukáját. Mit csinál ilyenkor egy kórus?” – teszi fel a kérdést a Soharóza.

1

A Jobbik néppártosodásáról és a bevándorlásról vitatkozott Papp Réka Kinga újságíró és Magvasi Adrián, az Alfahír főszerkesztője.

88

Így oldja az etnikai feszültséget a Főtér szerint Erdélyben a MaRó című előadás szerzője, Székely Csaba.

2

A szervezet szerint a TTIP szabadkereskedelmi egyezmény botrányos a környezet- és a fogyasztóvédelem szempontjából.

3


Politika

NATO tagság marad, az Unió ügyeibe való belepofázásra nem lesz lehetőségünk, és a pénz sem fog csordogálni.

Hiába a család kérése, hogy csupán a hivatalos közlemények alapján számoljon be a sajtó Kulka János állapotáról.

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra kapható a 2016-os Orbán Viktor naptár, most különösen vígasztaló és erőt adó bölcsességekkel.

Angela Merkel talán kezdi megérteni a választók üzenetét.

Fideszesnek hazudta a baloldali polgármestert a PDSZ. Most akkor kinek kellene bocsánatot kérnie?

A politikai elemzés halott. Megölték. Megöltük. S még az sem biztos, hogy sajnálni kell ezért.

Kiválogattam nektek az izgalmasabb részeket, hogy megértsétek a NOK-nak a buktatóit. Van belőle...

Ne legyenek kétségeink: Pukli István politikus szeretne lenni. Mint ahogy 2007-ig az is volt, csak még jókor kiugrott Gyurcsány süllyedő hajójából.

Cameron miniszterelnök teljes mértékben elítéli az ötletet és kijelentette, hogy nem hajlandó részt venni az efféle „cirkuszban”.

Ő vette körül magát velük, de nem tudhatta hogy mifélék.

Könyv

A Könyvfesztivál díszvendége ezúttal Szlovákia lesz, ezért mutatunk öt friss szlovák könyvet, amit semmiképpen ne hagyj ott a Millenárison.

Ha én könyv volnék, a Láng-Tékában szeretnék lakni… Mert ott elhúzható könyvespolcok vannak.

Negyedévente szemlézi a gyerekkönyveket és friss ajánlólistával rukkol elő a Bookline és az UNICEF Magyar Bizottság Szívünk rajta programja.

2006-ban megszűnt Bíró doktornő munkahelye, bezárt a Lipót.


Konyha

Az áfonyalekvár és a brie sajt párosítása isteni! Próbáld ki!

Ha már sok-sok éve viseljük ugyanazt a frizurát, akkor egyszer csak elkezd foglalkoztatni minket, hogy milyen más fazon állhatna még jól. Más szín, más hossz?

Éppen-éppen, hogy csak itt van a tavasz és a napos idő, de ez a citromos pite tényleg üdítően hat, legyen bármilyen idő kint.


Sport

Egy valami azonban biztos, a ma esti bajnoki mérkőzés különösen fontos lesz a szezon hátralévő részét tekintve.

Carlsen ma sem kegyelmez az ellenfél királyának. Világos lép!

A Baltimore Ravens tegnap bejelentette, hogy szerződtette a Cleveland Browns és az Indianapolis Colts korábbi running backjét Trent Richardson-t.

Úton

A Sziget Fesztivál az a hely, ahol a koncerteken túli élet is zseniális. Az alábbiakban kiderül, hogy miért.

A Lajosmizsére tartó Csörgő utáni vadászatot félbe kellett hagynom. Így a megszakított fotózás folytatásához új helyszínt kerestem.

Járjuk be együtt a 2014-ben átadott tíz állomást.


Film

Az anime központi figurája Benjamin, akinek az a nagy álma, hogy egyszer híres focista lesz. Mi tagadás, ügyesen bánik a labdával, mondhatni született tehetség.

Vittorio De Sica filmje a neorealista filmtörténet egyik legszebb alkotása. Az irányzat jellemzője, hogy a háborúutáni valóságot tárja elénk, amatőr szereplőkkel, valós külvárosi helyszínekkel.

Borsody István és Kiss Sándor Kéz élete című filmje korábban a Mediawaven és a XI. Aranyszem Operatőr Fesztiválon is elnyerte a legjobb kísérleti film díját.


Érdekesség

A 21. század megváltoztatta a családon belül a nagymamák szerepét. Fiatalabbak és privilegizált kapcsoltban állnak unokáikkal.

A Wolfmother frontembere, Andrew Stockdale úgy véli, hogy napjainkban nagyon élvezetes lett a rockzene és fényes jövő áll előtte.


Média

Már az egész világon elérhető a Facebook Instant Article, amivel azonnal, betöltési idő nélkül olvashatunk cikkeket mobilról.